• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
באווארייזה טורינזה

באווארייזה טורינזה

מתכון שהקדים את הביצ'רין

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
ה"באווארייזה טורינזה" היא גירסה מהמאה ה-18, של ה"ביצ'רין" הידוע יותר. המרכיבים שלה הם קפה, שוקולד ושמנת לבישול.

אופן ההכנה
יוצקים 50 מ"ל שוקולדה חמה לתוך כוס. מוזגים אספרסו ארוך על השוקולדה.
מלמעלה יוצקים שמנת לבישול מעורבבת קלות, כך שהיא תצוף על פני השטח.

אנו ממליצים להכין את המתכון הזה עם קפה אספרסו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 50 ml (1.7fl oz) אספרסו ארוך
  • 50 ml (1.7fl oz) שוקולדה חמה
  • 50 ml (1.7fl oz) שמנת לבישול
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית