• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
עוגיות קפה מבצק פאי

עוגיות קפה מבצק פאי

עוגיות שלא ניתן לעמוד בפניהן, לאירועים מיוחדים

להדפסת המתכון
קושי
בינוני
עוגיות אפשר לאפות בכל הצורות, הגדלים והטעמים, ותמיד היו מטעם פופולארי. עוגיות הקפה הללו מהוות פינוק מושלם, בכל פעם שמתחשק לך משהו קצת יותר מיוחד

הכנת הבצק

מערבבים את הסוכר והחמאה עד שהם מקבלים מרקם קרם. צרים גומה באמצע הקמח, זורים קפה טחון, ויוצקים את תערובת החמאה והסוכר באמצע. כעת מוסיפים את הביצה ואת החלמון לגומה, ומתחילים לערבב את המרכיבים יחד, תוך בחישה אטית. לשים עד שמתקבל בצק אחיד; אחר כך מצננים במקרר במשך כשעה.

 

האפייה

מרדדים את הבצק על לוח, עד שמגיעים לעובי הרצוי של העוגיות. משתמשים במחתכי עוגיות שונים ליצירת העוגיות בצורות השונות. מניחים אותן על נייר אפייה, ואופים ב-180&מעלות;C (356°F) במשך 10‒12 דקות לערך.

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המרכיבים
ל-10 מנות


  • 10 גר' קפה טחון
  • 300 גר' קמח רגיל
  • 150 גר' חמאה
  • 100 גר' סוכר לזיגוג
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • מלח
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית