• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
קפה בנוסח סאלנטינה

קפה בנוסח סאלנטינה

מתכון מתוק, טעים וקפוא מדרום איטליה עם שקדים

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
קפה אלה סאלנטינה הוא משקה מרענן מאוד, המבוסס על קפה ומשקה שקדים. חיוני להכין אותו מספר שעות מראש, כדי שמשקה השקדים יהיה קפוא כראוי.

אופן ההכנה
מכינים אספרסו או קפה מוקה.    
מחלצים 6, 7 קוביות משקה שקדים לתוך כוס גדולה.
מוזגים את הקפה החם מעל לקרח, מבלי להמתיק.
מגישים עם קשית.

קוביות קרח ממשקה שקדים   
מוהלים במים את משקה השקדים (אם מגיע בצורת תרכיז).    
יוצקים לתוך מגשיות לקוביות קרח.    
מכניסים למקפיא למשך 3 שעות לפחות.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 50 ml (1.8 fl oz) קפה אספרסו או מוקה
  • 300 ml (10.6 fl oz) מים
  • 100 g (3.5 oz) משקה שקדים ("חלב שקדים")
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית