• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
קפה נאפולֵטאנו

קפה נאפולֵטאנו

מתכון קלאסי לקפה בנוסח נאפולי

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
מכינים את האספרסו של לאוואצה בכוס קטנה, ומוסיפים למעלה קרם אגוזי לוז.

כבר מהלגימה הראשונה מתגלים שני הפנים של המשקה הייחודי הזה: חום וקור, מתיקות וחוזק, קפה ואגוזי לוז.

אופן ההכנה
מכינים אספרסו בכוס קטנה.
מוסיפים מלמעלה 30 מ"ל קרם אגוזי לוז.
מקשטים במעט אבקת קפה שזורים מלמעלה.

להכנת קרם אגוזי לוז (8 מנות):
יוצקים את השמנת לבישול ואת תוספת אגוזי הלוז לתוך קערה.
טורפים בעזרת מטרף חשמלי.

אנו ממליצים להכין את המשקה הזה עם קפה אספרסו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו
  • מצרכים לקרם אגוזי לוז
  • 150 ml (5.3fl oz) שמנת לבישול
  • 100 gr (3.5 oz) תוספת אגוזי לוז
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית