• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
קפה פדובאנו

קפה פדובאנו

משקה פופולארי מאז המאה ה-19, חביב על אינטלקטואלים, פוליטיקאים וסטודנטים

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
במשקה המיוחד הזה, הניחוח של המנתה המקוררת משתלב באופן מושלם עם האספרסו החם והמריר. הקקאו הטבעי שזורים מלמעלה מעניק את הגימור למלאכת האמנות הזאת.

אופן ההכנה
מכינים אספרסו בספל לקפוצ'ינו.
מוסיפים 60 מ"ל קרם מנתה חלבי.
זורים מעל מעט אבקת קקאו.

הכנת קרם מנתה חלב (ל-2 מנות):
יוצקים את החלב המלא לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את השמנת לבישול, חלב וסירופ מנתה.
מקציפים במטרף חשמלי עד שמתקבלת תערובת רכה ואוורירית.

אנו ממליצים להכין את המשקה הזה עם קפה אספרסו.


נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו
  • 20 ml (0.7fl oz) חלב
  • 70 ml (2.5fl oz) שמנת לבישול
  • 30 ml (1.1fl oz) סירופ מנתה
  • אבקת קקאו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית