• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
שייק קפה לקינוח

שייק קפה לקינוח

שייק קפה בהתאמה אישית עם ליקר איטלקי קלאסי

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
שייק הקפה אחרי ארוחה, הוא חלופה נעימה לקוקטיילים ולמשקאות של אחרי הארוחה, ויש בו כדי להפוך ערב בבית לאירוע מיוחד.

אופן ההכנה
מכניסים 6, 7 קוביות קרח וכפית סוכר לתוך מנער (שייקר).
מוסיפים כף של ליקר אמארטו ואת האספרסו הארוך.
סוגרים את המנער היטב, ומנערים את המנער במשך שניות אחדות (כ-10, 15 שניות).
פותחים את המנער ויוצקים לתוך כוס קוקטייל, מסננים את הקרח במסננת מיוחדת.
אחר כך מניחים שכבה דקה של שמנת מעורבבת קלות על פני השטח, וזורים מעל אבקת קקאו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו ארוך
  • קוביות קרח
  • ליקר אמארטו
  • סוכר
  • שמנת לבישול
  • אבקת קקאו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית