• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
שייק קפה לקינוח

שייק קפה לקינוח

משקה קר מוקצף וממריץ

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
שייק קפה הוא משקה מרענן וקרמי, שניתן ליהנות ממנו בכל עת במשך היום.

אופן ההכנה
שמים 6, 7 קוביות קרח במנער (שייקר) וכפית 1 או 2 סוכר, לפי הטעם.
מכינים אספרסו ארוך, ויוצקים אותו מעל לקרח.
סוגרים את המנער היטב, ומנערים במרץ במשך 10, 15 שניות.
פותחים את המנער ויוצקים לכוס קוקטייל; מסננים את הקרח במסננת מיוחדת.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו ארוך
  • קוביות קרח
  • סוכר
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית