• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
קפוצ'ינו קפה בחלב עם לימון

קפוצ'ינו קפה בחלב עם לימון

המתכון הקלאסי הידוע ביותר בעולם, מכל מתכוני הקפה האיטלקי

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
באיטליה, קפוצ'ינו הוא משקה לארוחת הבוקר, בייחוד אם נהנים ממנו בבית קפה. הגירסה הזאת מתאימה באופן מושלם לכל שעה משעות היום. הקפה, החלב והארומה החמצמצה של תרכיז הלימון, מתלכדים יחד ויוצרים מעדן שהוא עדין ועשיר בעת ובעונה אחת.

אופן ההכנה
מכינים את תרכיז הלימון מבעוד יום:
- שוטפים היטב את הלימונים, קולפים אותם, וחותכים את הקליפה לרצועות בסגנון ז'וליין ("גפרורים");
- שמים את הקליפות בסיר קטן עם מים וסוכר;
- שמים על הלהבה ומרתיחים במשך 8, 9 דקות;
- מניחים להצטנן, ושומרים במקרר.

מכינים את הקפה במקינטה.
מחממים את החלב מבלי להרתיח אותו; מוסיפים את התרכיז ומערבבים בעזרת הממחה (בלנדר) מוט.
מוסיפים את החלב, אחרי שמניחים את הקצף של החלב-לימון בעזרת כף.
טועמים מבלי להוסיף סוכר.

אנו ממליצים להכין את המתכון הזה עם אספרסו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו
  • 7fl oz חלב מלא
  • 0.7fl oz תרכיז לימון
  • לתרכיז הלימון:
  • 2.1oz קליפת לימון מ-3 לימונים, חתוכה ל"גפרורים"
  • 4.4fl oz מים
  • 8.8oz סוכר
  • החומרים:
  • מקינטה
  • ממחה (בלנדר) מוט
  • ספל הגשה:
  • ספל לקפוצ'ינו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית