• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
מרטיני אספרסו

מרטיני אספרסו

קוקטייל קפה שהאלגנטיות נוזלת ממנו

להדפסת המתכון
קושי
בינוני
1984, נדון. דוגמנית נכנסת לבר ומבקשת משקה שיעורר אותה. זה מוביל ליצירת מרטיני אספרסו, שאותו יצרו מחדש אנשי "מרכז ההכשרה" של לוואצה, שהשתמשו בליקר מסורתי מפיימונטה: פראנג'ליקו

אופן ההכנה

קוקטייל

מכינים אספרסו ומוסיפים סוכר מכניסים את הקרח, הקפה הממותק, הוודקה והפראנג'ליקו לכלי הניעור. מנערים היטב ומוזגים את התוכן לגביע מרטיני

צורת הגשה

חותכים שוקולד ג'אנדויוטו לשתיים, ואחר כך יוצרים חתך, כך שאפשר להניח אותו על שפת הכוס. אפשר גם לשים כמה פולי קפה על המשקה, בתור קישוט

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • ספל מלא קפה
  • 30מ"ל וודקה
  • 30מ"ל פראנג'ליקו
  • 6 קוביות קרח
  • 5גר' סוכר
  • ½ שוקולד ג'אנדויוטו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית