• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
'ברד' אספרסו עם קרם ריקוטה

'ברד' אספרסו עם קרם ריקוטה

גירסה קרמית חדשה למשקה הסיציליאני הוותיק

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
כשה'גראניטה' קפה הפריך משולב עם קרם ריקוטה עשיר, מתקבל משקה ערב וקיצי, שקסמו בניגודיות בין מרכיביו.

אופן ההכנה

הכנת ה'גראניטה' ('ברד')
מכינים את הקפה.
שמים את הסוכר וחתיכה קטנטנה מתרמיל הווניל למים; מביאים לרתיחה.    
מוסיפים את הקפה, יוצקים לתוך קערה ושמים במקפיא.
מדי חצי שעה מערבבים במזלג עד שהנוזל קופא.

קרם ריקוטה וואפלים של בריוש
מערבבים את גבינת הריקוטה ואת אבקת הסוכר בעזרת מטרף חשמלי, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
שמים במקרר.
אופים את פרוסות הבריוש בתנור בטמפרטורה של 180°C מעלות, למשך 5 דקות.

אופן ההגשה
את הגראניטה מגישים בכוס.
מניחים מלמעלה קומץ של קרם ריקוטה ו'ואפל' עיגול בריוש.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
ל-4 מנות


  • 500 ml (18 fl oz) קפה
  • 100 g (3.5 oz) סוכר
  • 50 ml (1.8 fl oz) מים
  • ½ תרמיל וניל
  • 125 g (4.4 oz) גבינת ריקוטה מחלב בקר
  • 25 g (0.9 oz) אבקת סוכר
  • 4 פרוסות של מאפה 'בריוש' מתוק
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית