• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
מוקה צונן

מוקה צונן

משקה ערב לחיך שכולל גם קקאו וקרם

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
השילוב הקלאסי בין קצפת לקקאו, שמתאחד עם בסומת הקפה. להפסקה מרעננת וטעימה להפליא

אופן ההכנה
מכינים את הקפה.
שמים את הקרח בכוס קוקטייל, ויוצקים מעליו את הקקאו הקר, מעורבב עם 50 מ"ל חלב.
מוסיפים את הקפה, ושמים מעל קצפת.

להכנת קקאו חם:
מרתיחים 1 ליטר חלב.
מוסיפים את אבקת הקקאו ואת הסוכר.
מקטינים את החום.
מניחים לנוזל להצטמצם במשך 10 דקות או יותר - תלוי במירקם הרצוי.
מניחים להצטנן.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 50 ml (1.8 fl oz) קפה
  • 50 ml (1.8 fl oz) קקאו קר
  • קצפת
  • 6/7 קוביות קרח
  • 1 l (35.1 fl oz) חלב
  • 175 g (6.2 oz) סוכר
  • 140 g (4.9 oz) אבקת קקאו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית