• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
ליקר קפה

ליקר קפה

מגוונים קצת את הקפה של אחרי ארוחת הצהריים

להדפסת המתכון
קושי
בינוני
צריך לנסות את מתכון ליקר הקפה הזה - הוא יגוון את הפסקת הקפה שלך או ישמש כסיומת טעימה לארוחת הצהריים או הערב

אופן ההכנה

אנא קרא/י גם את ההמשך, כדי לוודא שיש לך את כל הציוד הדרוש

סירופ סוכר

 

להכנת הסירופ צריך פשוט לשים סוכר ומים בסיר, מרתיחים את הנוזל מניחים לבעבע למשך 9 דקות.
יוצקים 250 גר מהסירופ ומערבבים עם האלכוהול שנוסף לו טעם

 

ליקר

 

משרים את הווניל והקפה הטחון בתוך האלכוהול במשך 7ימים.
מסננים את החליטה הזאת בעזרת בד או מסנן נייר — שאותו מרווים מראש במים ומוציאים ממנו את עודף הנוזלים— על ידי שימוש במסננת גדולה ודקה
מכינים אספרסו
מערבבים את סירופ הסוכר (250 גר') עם האלכוהול
את האספרסו ואחריו אתהמים כדי להקטין את תכולת האלכוהול
מניחים לתערובת להתקרר עד לטמפרטורת החדר
מוזגים לתוך בקבוק ושמים אותו במקפיא

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
INGREDIENTS
עבור בקבוק אחד


  • לסירופ הסוכר
  • 250מ"ל מים
  • 250גר' סוכר קנים
  • לליקר
  • 250גר אלכוהול 95 מעלות
  • 100מ"ל אספרסו
  • 25גר קפה טחון
  • 150מ"ל מים
  • 2 מקלות וניל
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית