• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
מורֶטָה פאנֶזֶה

מורֶטָה פאנֶזֶה

'קפה קורֶטו' המקורי מפאנו.

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
הקפה הזה היה בתחילה נחלתם של ימאים ודייגים שיצאו מנמל פאנו; כך התחממו ושמרו על עירנות בזמן העבודה. חוזק ומתיקות משתלבים בו, והוא מהווה משקה המתאים לסיים בו את ארוחת הערב, או משקה ממריץ לאחר הצהריים.

אופן ההכנה
מוזגים את הבראנדי, את ליקר האניס ואת הרום לתוך כוס פונץ' (עגולה ונמוכה), יחד עם סוכר הקנים; מחממים בעזרת מוט אדים (של מכונת הקפה), עד שהסוכר נמס כליל.
מוזגים אספרסו מעל לפני השטח, ומעליו מפזרים גרידת לימון.

אנו ממליצים להכין משקה זה עם קפה אספרסו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 1 אספרסו
  • 20 ml (0.7fl oz) ליקר אניס
  • 10 ml (0.4fl oz) רום
  • 10 ml (0.4fl oz) בראנדי
  • 2 שקיות סוכר קנים
  • קליפת לימון
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית