• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
לחם חוראסאן מקמח חיטה של קאמוט®*בטעם קפה

לחם חוראסאן מקמח חיטה של קאמוט®*בטעם קפה

הבראנץ' שנועד עבורך

מדפיסים את המתכון
קושי
גבוה
בראנץ' - הפינוק המושלם לבוקר פנוי, עבורך ועבור החברים שלך. כך תוכל/י להרשים אותם לחם חוראסאן מקמח חיטה של קאמוט®* בטעם קפה, מוגש עם בייקון מסוכר

אופן ההכנה

Step 1

ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים
.מנפים את שני סוגי הקמח
לשים מחצית מתערובת הקמחים עם מים וקפה ומוסיפים מלח לבצק
אחר כך, מוסיפים את יתר הקמח וממשיכים ללוש במשך 20 דקות בערך.
מניחים את הבצק בקערה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לו לתפוח בטמפרטורת החדר, עד שנפחו גדל כפליים (כ-3 שעות)
מרפדים תבנית לחם בנייר אפייה, וזורים קמח תירס על התחתית, כדי שהלחם לא יידבק
מוציאים את הבצק מהקערה, לשים אותו שוב למשך זמן-מה, ומחלקים ל-3 חלקים, שאותם שמים בתבניות לחם
מכסים את התבניות בניילון נצמדומניחים לבצק לתפוח בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות נוספות, עד ששוב יכפיל את נפחו
שמים אותו בתנור לצד כלי מלא מים ואופים ב-200 מעלות °C במשך 20 - 25 דקות.

Step 2

זורים סוכר קנים על פרוסות הבייקון וקולים אותן במיקרוגל או בתנור רגיל, באפנון גריל במשך דקה עד דקה וחצי

 

צורת הגשה

חותכים את לחם הקפה לפרוסות וקולים אותן. אחר כך מניחים פיסות בייקון קצוץ מסוכר מעל, וזורים סוכר קנים על הכול

 

קאמוט®* הוא שם מסחרי רשום של צד שלישי שאין לו כל קשר לחברת Luigi Lavazza S.p.A

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המצרכים
להכנת 2 כיכרות לחם


  • 375מ"ל קפה בחליטה קרה (כמות שהוא, לא מדולל)
  • 25מ"ל מים
  • 10גר אבקת קפה
  • 250גר קמח
  • 250גר קאמוט®* קמח חיטה חוראסאן
  • 6גר סוכר
  • 14גר מלח
  • 15גר) שמרים
  • 50גר בייקון (למנה 1)
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית