• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
'פאנטונה' עם זאבאיונה קפה

'פאנטונה' עם זאבאיונה קפה

מושלם לתקופת חגי החורף

להדפסת המתכון
דרגת קושי
בינוני
הזאבאיונה הקלאסי מועשר על ידי הקפה וסוכר הקנים. התוספת של קלי הפאנטונה עושה מתכון זה למיוחד במינו.

אופן ההכנה
מפרידים את החלמונים, ומכניסים אותם לתוך סיר עם הסוכר.
מוסיפים את הליקר ואת הקפה.
מערבבים עם מטרף, ומתחילים להקציף את הזאבאיונה בסיר אדים.
ממשיכים להקציף, עד שהתערובת רכה ואוורירית, וגדלה פי שתיים בנפחה.

אופן ההגשה
חותכים פרוסת פאנטונה וקולים אותה קלות משני הצדדים.
מגישים כדור גלידה על צלחת או קערית.
שמים את הזאבאיונה בקערה נפרדת.
מקשטים בעשבי תיבול טריים ופירות יעל, זורים אבקת סוכר ומגישים.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
ל-6 מנות


  • 200 ml (7fl oz) קפה אספרסו או מוקה
  • 30 ml ליקר קפה של בורגטי
  • 6 חלמונים
  • 120 gr (4.2oz) סוכר קנים
  • 6 פרוסות של פאנטונה (עוגה איטלקית לחג המולד)
  • 250 gr (8.8oZ) גלידת חלב
  • אבקת סוכר
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית