• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
'פאנה קוטה' קפה

'פאנה קוטה' קפה

שילוב של תפוזים, קפה ושמנת

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
שילוב מסורתי עם פן חדש, שיפתיע את חיכך, הודות להבדלי הטמפרטורות של המרכיבים. הרמוניה של ניגודים.

אופן ההכנה
מכניסים את החלב, השמנת והסוכר לסיר; מביאים לרתיחה.
שמים את הג'לטין במים קרים שיתרכך.
שמים 20 גר' ריבת תפוזים מרירה בתחתית כל כוס (גודל הכוס 220/250 מ"ל).
לאחר שהתערובת רתחה, מורידים מהלהבה; סוחטים את הג'לטין ומוסיפים אותו לתערובת.
מוסיפים את ה'גראן מארנייה'.
יוצקים את התערובת לקנקן, ומניחים לה להתקרר, מבלי שתתקשה.
כעת יוצקים 150 מ"ל מהתערובת לתוך כל כוס.
מכניסים את הכוסות למקרר כדי שהתערובת תתייצב.
לפני ההגשה מוזקים אספרסו על כל מנת קינוח.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
ל-6 מנות


  • 375 gr (13.2oz) חלב מלא
  • 375 gr (13.2oz) שמנת לבישול
  • 150 gr (5.3oz) סוכר
  • 25 ml (0.8fl oz) ליקר 'גראן מארנייה'
  • 15 gr (0.5oz) ג'לטין
  • 120 gr (4.2oz) ריבת תפוזים מרירה
  • 30 ml (1fl oz) אספרסו או קפה מוקה עבור כל מנה
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית