• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
'סמיפרדו' קפה

'סמיפרדו' קפה

חלופה נהדרת לגלידת ואניל

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
ה'סמיפרדו' קפה הוא קינוח פריך ועדין, ואוכלים אותו בכפית; קל להכין אותו והוא מושלם בתור קינוח מתוק.

אופן ההכנה
טורפים את 4 החלמונים עם 60 גר' סוכר.
טורפים את 4 החלבונים עם 60 גר' סוכר עד שנוצר קצף נוקשה.
שמים את הג'לטין להתרכך במים קרים..
מקציפים את השמנת.
משלבים את הקצפת עם החלמונים המוקצפים.
ממיסים את הג'לטין בקפה, ומוסיפים לתערובת.
מכניסים את החלבונים המוקצפים על ידי ערבוב מהתחתית כלפי מעלה.
יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית.
מכסים בפרוסה מעוגת הספוג.
מטפטפים את תערובת הקפה מעל לעוגה.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות.

אופן ההרכבה
חותכים פרוסה של ה'סמיפרדו' בגובה 2.5 ס"מ לערך.
חותכים אותה שוב לחצי, בזווית של 45°.
מניחים אותה על הצלחת ומגישים בליוויית רוטב קרמל.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
למנה 1


  • 100 ml (3.5 fl oz) קפה
  • 4 ביצים
  • 120 g (4.2 oz) סוכר
  • 250 g (8.2 oz) שמנת לבישול
  • 100 ml (3.5 fl oz) קפה
  • 50 g (1.8 oz) עוגת ספוג
  • 5 g (0.2 oz) ג'לטין
  • רוטב קרמל במירקם קרמי
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית