• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
סמוזי תות ומרנג

סמוזי תות ומרנג

קר וטעים

להדפסת המתכון
קושי
בינוני
כשמתחשק לך חטיף מרענן וטעים, זה הזמן לסמוזי! התערובת המפתה של וניל מתוק, תותים טריים ומרנג פריך, קינוח הקפה הזה הוא באמת מפנק, ובסגנון בינלאומי.

אופן ההכנה

מכינים אספרסו קצר.
יוצקים את הקרח, שאותו ניתן לשבור קודם לחתיכות קטנות, ישירות למערבל (מיקסר), יחד עם הגלידה, התותים הטריים, , ולבסוף, האספרסו.
מערבלים במהירות גבוהה: הסמוזי אמור להיות סמיך, לא נוזלי. כדי לקבל את המירקם הזה, צריך לעצור את המערבל מדי פעם, לערבב את הסמוזי בכף, כך שלא ייווצרו גושים.
מועכים את המרנג ומערבבים אותו לתוך הסמוזי בכף ארוכת ידית.



צורת הגשה

מגישים את הסמוזי בתוך כוס גבוהה, מכסים בקצפת ומקשטים במרנג ובסירופ תות שדה.

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המרכיבים
למנה 1


  • 8 - 6 קוביות קרח
  • 100 גר' (=2 כפות) גלידת וניל
  • 2 תותים
  • 30 מ"ל אספרסו
  • 35 גר' קצפת
  • 10 גר' מרנג
  • לקישוט
  • 3 גר' מרנג
  • 5 גר' סירופ תות שדה
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית