• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
סורבה קפה

סורבה קפה

הסיומת המושלמת לכל ארוחה

להדפסת המתכון
קושי
נמוך
סורבה הקפה הזה הוא ללא ספק סיומת מושלמת לארוחה, הן בצהריים והן בערב. הניחו לעצמכם להיסחף בניחוח הרענן ובארומה הייחודית של הקפה.

אופן ההכנה

מכינים אספרסו.
ממיסים את הסוכר באספרסו, ומוסיפים מים, בוחשים היטב.
אחר כך מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב.
מוזגים את התערובת למכל פלסטיק, ומכניסים למקפיא
למשך 4-5 שעות. (אם מכינים כמות גדולה יותר, יש להשאיר אותה במקפיא למשך זמן רב יותר.)
כשהמשקה צונן, מועכים ושוברים לקוביות.
מוסיפים את האספרסו והאמארטו הנוזליים, וטורפים
בבלנדר מוט.

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המרכיבים
ל-6 מנות


  • 330 מ"ל מים
  • 180 גר' אספרסו (6 אספרסו קצרים)
  • 120 גר' סוכר
  • 150 גר' שמנת
  • 6 כפיות אספרסו ו-13 כפיות ליקר אמארטו
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית