• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
טליאטלה בקפה

טליאטלה בקפה

פשוט, בריא, מרשים

להדפסת המתכון
קושי
בינוני
טליאטלה הקפה שלנו אידיאליות לארוחת צהריים קלה בקיץ. יש כאן צירוף בלתי צפוי ומתוחכם, שניתן להכין כדי להרשים חברים ובני משפחה במתכון הייחודי.

להכנת טליאטלה , מנפים את שני סוגי הקמח יחד עם הקפה הטחון.
צרים גומה בקמח ומוסיפים 5 ביצים.
לשים כ-5 דקות, עד שהבצק מוצק והמרכיבים מעורבבים היטב.
מכסים את הבצק ביריעה נצמדת ומניחים לו למשך שעה.
מרדדים את הבצק על לוח עץ ומכינים את טליאטלה בעזרת מכונת פסטה.
בוצעים את גבינת העזים לחתיכות ושמים אותן בסיר קטן עם החלב והשמנת.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ובוחשים את המרכיבים עד שמתקבל קרם סמיך וחלק. מבשלים את הטליאטלה.
מקפיצים את הפסטה עם חמאה ואגוזי אילסר קצוצים.



צורת הגשה

יוצקים שכבה דקה של רוטב גבינה על צלחת, ואז מפזרים אילסרים קצוצים וקפה טחון.
פורשים את הטליאטלה על הקרם, ומקשטים בגבינה.
מעל לכול זורים מעט קפה. בתיאבון!

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המרכיבים
ל-5 - 6 מנות


  • לפסטה
  • 350 גר' קמח רגיל
  • 150 גר' קמח לכל מטרה
  • 5 ביצים
  • 25 גר' אבקת קפה
  • לרוטב
  • 250 גר' גבינת עזים
  • 100 גר' חלב
  • 100 גר' שמנת
  • 75 גר' אגוזי אילסר
  • 100 גר' חמאה כדי להקפיץ את הפסטה
  • 5 גר' אבקת קפה
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית