• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
טראפלים קפה

טראפלים קפה

אחד לא מספיק

להדפסת המתכון
דרגת קושי
בינוני
הטראפלים בטעם קפה, הם ממתקי שוקולד כדוריים, מצופים באגוזי לוז קצוצים, בנוגאט ובאבקת קפה. הם טעימים כל כך, שאחד אף פעם אינו מספיק.

אופן ההכנה
חותכים את השוקולד לפיסות.
מרתיחים את השמנת עם הליקר.
יוצקים את הנוזל על השוקולד, ומערבבים עד שהוא נמס כליל.
חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים לתערובת; מערבבים היטב.
מכניסים את התערובת לכלי אחסון ומצנניםl.

אופן ההרכבה
קורעים את הבצק בידיים, ויוצרים כדורים קטנים.
יוצרים תערובת של סוכר הקנים עם הזנגוויל, וחותכים לפיסות.
מכינים תערובת של 50 גר' אבקת קקאו, ו-2 גר' אבקת קפה.
שמים את אגוזי הלוז המרוסקים על צלחת.
קוצצים גס את הנוגאט.
מגלגלים כל כדור בתערובת שונה, כדי ליצור טראפלים מסוגים שונים.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
ל-20 טראפלים (4, 5 מנות בערך)


  • 25 ml (0.9 fl oz) קפה אספרסו או מוקה
  • 200 g (7 oz) שוקולד לבן
  • 60 g (2.1 oz) שמנת לבישול
  • 30 g (1.5 oz) אגוזי לוז קצוצים או מרוסקים
  • 30 g (1.5 oz) נוגאט או חלביצה, קשה, קצוצה
  • 25 g (0.9 oz) חמאה
  • 5 ml (0.2 fl oz) רום
  • 3 g (0.1 oz) אבקת קפה
  • סוכר קנים
  • 30 g (1.5 oz) אבקת זנגוויל (ג'ינג'ר)
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית