• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
טיראמיסו אספרסו

טיראמיסו אספרסו

עם עוגיות Paste di Meliga

להדפסת המתכון
דרגת קושי
נמוך
קרם המסקרפונה האוורירי, משתלב עם המירקם הגס של קמח התירס שממנו אופים את העוגיות המסורתיות הללו מפיימונטה. הקפה החם מתמזג נהדר עם המצרכים המקוררים במתכון, ומבליט את הניחוח של העוגיות הרוויות בו.

אופן ההכנה
שמים את המסקרפונה בקערת ערבוב.
מוסיפים את אבקת הסוכר, החלב, השמנת והוואניל.
טורפים במטרף חשמלי לקבלת תערובת רכה וקרמית.
מכניסים לשרוול קישוט ומכניסים למקרר.

אופן ההגשה
מניחים עוגייה אחת בתחתית של ספל קפוצ'ינו.
שמים מנה נדיבה של קרם מסקרפונה.
מוזגים את הקפה החם סביב הקרם.
זורים מעט אבקת קקאו.

אנו ממליצים להכין את המתכון הזה עם קפה אספרסו.

נסו את המתכון הזה עם
המצרכים
ל-6 מנות


  • קפה אספרסו או מוקה
  • עוגיות 'פאסטה די מליגה'
  • קרם מסקרפונה
  • אבקת קקאו
  • להכנת קרם מסקרפונה:
  • 250 gr (8.8oz) גבינת מסקרפונה
  • 60 gr (2.1 oz) אבקת סוכר
  • 90 gr (3.1oz) שמנת לבישול
  • 40 gr (1.4oz) חלב מלא
  • ¼ תרמיל וניל
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית