• הדפסה
  • סימנייה
Lavazza
אייס לאטה וניל

אייס לאטה וניל

וניל - מוסיף המון

להדפסת המתכון
קושי
נמוך
שמץ של סירופ וניל הופך כל לגימה ה"אייס קפה קפה הזה לתענוג לחֵך ולנשמה. זה קפה שונה במקצת, בעל ניחוח בינלאומי.

אופן ההכנה

מכינים את קוביות הקרח בטעם קפה במגש קוביות הקרח.
חשוב!אין להוסיף סוכר לקפה, אחרת לא יקפא.
ממלאים 300 מ"ל בקוביות קרח הקפה ומוסיפים 250 מ"ל חלב.
מכינים את הקפה, וכשהוא מוכן, בוחשים פנימה את סירופ הווניל.
כעת מוזגים את החלב והקרח.
וואלה: אייס לאטה וניל!

 

צורת הגשה

אפשר להגיש את האייס לאטה וניל עם קשית.

כדאי לנסות את המתכון הזה עם
המרכיבים
למנה 1


  • ספל 1 אספרסו ארוך או מוקה
  • 150 מ"ל חלב
  • 2 כפות סירופ וניל
  • 6/8 קןביות קרח קפה (מוקה או אספרסו)
כל המתכונים מבוססי הקפה, שתוכלו להכין בבית