• הדפסה
  • סימנייה

אלברט ראוריש

שפים שבחרו להגיש קפה Lavazza במסעדות שלהם.

אלברט ראוריש החל בדרכו כשף עצמאי, לאחר שעבר במשך 10 שנים ב"אל בולי" של פראן אדרייה, שם, במשך זמן רב, שימשJefe de cocina, מנהל מטבח יחד עם אוריול קאסטרו.
לאחר שעבד עם אדרייה, פתח את מסעדת "דוס פאלילוס", בשיתוף עם קאמפר גרופ, ברובע ראוואל ההיסטורי שבברצלונה.

התוודעו למסעדתו של אלברט ראוריש:

Dos Palillos 

Carrer d'Elisabets, 9
08001 Barcelona
טל' 13 05 304 93 34+ 
dospalillos@dospalillos.com
www.dospalillos.com

התוודעו לכול המסעדות המשובחות שבחרו בלאוואצה.