• הדפסה
  • סימנייה

קארלו קראקו

שפים שבחרו להגיש קפה Lavazza במסעדות שלהם.

קארלו קראקו נולד ב-1965 בוויצ'נצה. הוא למד בבית הספר למלונאות והסעדה ברקוארו טרמה.
ב-1986, החל את הקריירה שלו במקצוע, כשעבד לצד גואלטיירו מארקזי במילאנו, המסעדה האיטלקית הראשונה שזכתה בשלושה כוכבי מישלן.
הוא גר בצרפת במשך שלוש השנים הבאות, שם עבד עם אלן דיקאס (Hotel Paris) ועם לוקא קארטון (Paris, Senderens).
לבסוף חזר קראקו לאיטליה, והתמנה לשף במסעדה של האנוטקה פינקיורי בפירנצה. בניהולו, זכתה המסעדה בשלושה כוכבי מישלן. גואלטיירו מארקזי קרא לו לחזור עם פתיחת מסעדתו ב"ל'אלברטה ארבוסקו" (ברשה), שם קראקו שימש כשף במשך שלוש השנים הבאות.
בשנת 2011 היה אחד מהשפים בתכנית הטלוויזיה "מאסטר שף", תכנית הריאליטי הידועה לשואפים להיות שפים. הוא הופיע לצד ג'ו באסטיאניש וברונו ברביירי.
קארלו קראקו המציא, בשיתוף פעולה עם לאוואצה, את "עדשת הקפה".

התוודעו למסעדה של קארלו קראקו:

Ristorante Cracco
Via Victor Hugo, 4
20123 Milano (MI)
טל': 876774 02 39+
נייד: 1635738 335 39+
פקס: 861040 02
e-mail: info@ristorantecracco.it

התוודעו לכול המסעדות המשובחות שבחרו בלאוואצה.