• הדפסה
  • סימנייה

קלאודיו פאסקוארלי

שפים שבחרו להגיש קפה Lavazza במסעדות שלהם.

קלאודיו הוא נסיין ומקצוען בעל משמעת ברזל, שהחל את דרכו בבית הספר להסעדה בג'נובה, ולאחר מכן הגשים את חלומו לעבוד במסעדה יוקרתית במקום הולדתו, ברג'ג'י. החשיבה שהוא מאמץ במטבח היא "היה עסוק ואל תגזים": הוא מכבד את התוצרים המשובחים שהיבשה והים מציעים, ואינו מפשיט אותם מזהותם. האוכל שלו פשוט אבל מתוחכם בעת ובעונה אחת, הרמוני, ולעולם אינו שגרתי: הוא תמיד מעלה על נס את חבל ליגוריה. בצדק זכה בכוכב מישלן שלו.

התוודאו למסעדה של קלאודיו פסקוארלי:

Claudio Hotel Ristorante Residence
Via XXV Aprile, 37
Bergeggi (SV)
טל' 859750 019 39+
www.hotelclaudio.it

התוודעו לכול המסעדות המשובחות שבחרו בלאוואצה.