• הדפסה
  • סימנייה

DOS PALILLOS

ברצלונה (ספרד) - השף אלברט ראוריש

הקונספט של מסעדת "דוס פאלילוס" מבוסס על ה"טאפאס" הספרדיים, אבל תחת השפעה אסיאנית. "טאפיאר" - ללכת לאכול טאפאס - זוהי הדרך הספרדית המסורתית כשיוצאים לסעוד. כאן הטאפאס משולבים בהמצאות בהשראה אסיאנית, שאפשר לטעום בהנאה בחברת ידידים, באופן פחות רשמי, במקום לאכול אותם במנות, באופן הקונוונציונאלי.
במסעדה יש שני אולמות: באחד יש באר הפועל באופן מסורתי, כלומר - אפשר להזמין 'א-לה-קארט', ואילו בחלל השני יש דלפק גדול בצורת חצי כדור, המקיף את המטבח הפתוח, ושם מכינים את המנות לנגד עיניכם, והשפים עצמם מגישים לכם אותו. ב"דוס פאלילוס", הקונספט של ה"פיוז'ן", ההתכה, אינו נוגע רק לאוכל עצמו, כי אם מתייחס גם לחדר האכילה ללא מחיצות. אל תחמיצו בשום אופן:את הוון טון המטוגן מבשר, אנקימו, כבד דג בסגנון יפאני, ג'אפו בורגר והירקות הצעירים בווק.

Dos Palillos
Carrer d'Elisabets, 9
08001 Barcelona
טל' +34 93 304 05 13
דוא"ל: dospalillos@dospalillos.com
www.dospalillos.com

לימדו עוד על אלברט ראוריש.
גלו אלו שפים מעדיפים לאוואצה.