• הדפסה
  • סימנייה

מרכז ההכשרה, הלב הפועם שלמרכז החידושים של לאוואצה, מספק הכשרה וידע לגבי התרבות של האספרסו האיטלקי, במקומות שונים בעולם.

מטרתו העיקרי היא ללמד את האמנות של הכנת הקפה, כדי שהתכונות המעולות של המוצר תישמרנה עד רגע ההכנה והשתייה שלו, אם זה בבית או מחוץ לו.

המרכז העכשווי הוא התפתחות טבעית, בעקבות מרכז החקר והלמידה שהוקם בשנת 1979. כיום הוא כולל שתי חטיבות: Coffee Design, על המתכונים שלו,ו-Espresso School, על הקורסים שלו. הם חוברים יחדיו ויוצרים מקום שבו אהבת הקפה פוגשת את החוש הטבעי לנסיינות ולחדשנות. שמונה סניפים באיטליה, וחמישים בכל רחבי העולם, עושים את מרכז ההכשרה של לאוואצה למרכז לימודי הקפה הגדול ביותר באיטליה ובתבל.

 

בית הספר לאספרסו
בית הספר לאספרסו בית הספר לאספרסו
הניסיון של Lavazza מביא לך קורסים עבור אנשי מקצוע ועוד הרבה יותר.
עיצוב קפה
עיצוב קפה הקפה שיפתיע אותך
יצירתיות וחדשנות לוקחות אותך אל מעבר לספל.
RICETTE REGIONALI
RICETTE REGIONALI מסע איטלקי
חמישה מתכונים לאספרסו מחבלי ארץ שונים, "מפורשים" מחדש על ידי מרכז ההכשרה.
סדנאות קפה
סדנאות קפה מגלים את הקפה
פעילויות לימודיות של מרכז ההכשרה, בסדנאות על קפה ב'סאלונה דל גוסטו' 2012.
ארוחת בוקר עם בלוגרים
ארוחת בוקר עם בלוגרים מה שאמרו בלוגרים של אוכל...
ב'סאלונה דל גוסטו' 2012, מרכז ההכשרה של לאוואצה הקביל את פניהם של יותר ממאה בלוגרים של אוכל.
CONTATTI
רשת האינטרנט מרכז ההכשרה של LAVAZZA
כיום יש למרכז ההכשרה 8 סניפים בכל רחבי איטליה, ונוכחות בינלאומית בחמישים מדינות.