• הדפסה
  • סימנייה

עיצוב קפה הוא עיצוב מזון המיושם על קפה. עד לפני שנים אחדות, התחום הזה לא היה קיים כלל. אולם לאוואצה הפכה את עיצוב הקפה לסוגה אמנותית שעשויה להפתיע. במסגרת מרכז ההכשרה של לאוואצה מצויה מעבדה המוקדשת אך ורק ל'עיצוב קפה': משקאות המבוססים על אספרסו, שבהם הצוות מפתח מוצרים חדשים, ומנסה זיווגי טעם חדשים, כלים המשמשים בהכנה ובהגשה של קפה.

 

מאה שנה של ניסיון ושל רוח יצירתית המצויים בתולדות לאוואצה, הם שהביאו את הדחף לצאת להרפתקה המסעירה הזאת. המחקר הנערך במרכז ההכשרה, הפך המון רעיונות ראויים לציון למציאות. העיסוק ב'עיצוב קפה' החל בשנת 1998, שאז התבקשו אנשי מרכז ההכשרה לבדוק מתכונים חדשים המבוססים על קפה, בשביל התפריט של

מאז נמשכת העבודה, עם יצירת סירופים, מרקם לחלב ועוד מרכיבים שהופיעו במיבחר הראשון של המתכונים היצירתיים של לאוואצה, I Piaceri del Caffè, "תענוגות הקפה", ועם פיתוח של מנות מתמחות מתוחכמות יותר.

 

המתכונים של 'עיצוב הקפה' הם פרי עמל רב של צוות, שבו היו מעורבים שפים חשובים, פורצי דרך, כמו פראן אדרייה, דווידה אולדאני, קארלו קראקו, שעבדו לצד צוות של מעצבים ומגדנאים

 

בשנת 2010 הצוות של מרכז ההכשרה החל לעבד רעיונות עבור מאכלים ומשקאות שיוצעו בתפריטים של Il Caffè di Roma ושל Espression.

עיצוב קפה
המיוחדים אלף צורות שונות להתבונן בקפה
המתכונים הבלעדיים של 'קופי דיזיין', שמביא לכם מרכז ההכשרה של לאוואצה.
עיצוב קפה
כלי הקפה כלים חדשניים עבור מתכונים יצירתיים
הכלים שפותחו במרכז ההכשרה של לאוואצה, להכנה ולהגשה של המיוחדים של 'קופי דיזיין'.
RICETTE REGIONALI
RICETTE REGIONALI מסע איטלקי
חמישה מתכונים לאספרסו מחבלי ארץ שונים, "מפורשים" מחדש על ידי מרכז ההכשרה.