• הדפסה
  • סימנייה

התוכן החדשני של המתכונים של Coffee Design גורמים לכך שהצוות של 'מרכז ההכשרה של לאוואצה' צריכים לתכנן, לעתים קרובות, כלים מיוחדים, כדי שיהיה ניתן להכין את המשקאות וליהנות מהם באופן המיטבי.

לפעמים נעזרים אנשי הצוות בתהליך התכנון, באותם שפים עצמם שיצרו את המתכונים : מפֶראן אדרייה ועד דווידֶה אולדאני

ÈSPESSO SPOON ÈSPESSO SPOON 2003 - הצוות של לאוואצה עם פראן אדרייה




טוני סגארה, הוא המעצב הספרדי שחתום על הכפית המנוקבת הזאת, שנוצרה במיוחד עבור èspesso, הקפה המוצק הראשון בהיסטוריה. במרכז הכפית יש חור, שנועד להדגיש את המירקם המוצק של ה-èspesso

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

כוס עבור Passion>Me כוס עבור Passion>Me 2004 - הצוות של לאוואצה עם פראן אדרייה




המעצב קלאודיו קאראמל המציא, והפטנט נרשם על ידי לאוואצה; הכוס עבור Passion> me מאחדת בתוכה פונקציונאליות מסורתית וגישה שובבית להגשה. הקוקטייל Passion>me מוגש כשהמרכיבים היוצרים אותו מעורבבים כבר בכוס, ומעל מניחים את המכסה ההפוך, המכיל את האספרסו. הלקוח הוא שמוסיף את הקפה ליתר המרכיבים, ויוצר את הקוקטייל שלו בעצמו.

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

DOUBLE CUP DOUBLE CUP 2007 - צוות לאוואצה




Double Cup, שהוא פטנט רשום של לאוואצה, קיבל את השראתו מהמסורת הווינאית, שבה מגישים לחוד את הקפה ולחוד את השמנת. ה- Double Cup הוא גירסה מודרנית של הקונספט שניתן ליהנות מירקמים וטמפרטורות שונים באותו כלי, כמו גם במקרה של Tandem Espresso ו-Tandem Cappuccino.

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

CAPPUCCINATORE CUOR DI CREMA CAPPUCCINATORE CUOR DI CREMA 2009 - צוות לאוואצה




זהו הביטוי האולטימאטיבי לתרבות הקפה על כל צורותיה: מכונה להכנת קפוצ'ינוCuor di Crema . זוהי התוצאה של שיתוף פעולה בין מרכז ההכשרה של לאוואצה לבין יחידת הציוד לעסקים. Cuor di Crema, שהוא פטנט רשום של לאוואצה, הוא האופן הנוח להכין קפוצ'ינו בעצמך, בביתך, וכן גם סידרה שלמה של משקאות חמים וקרים, שכולם טעימים, והם מושפעים ממסורת הקפה האיטלקי.

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

ESPOON ESPOON 2010 - הצוות של לאוואצה עם דווידה אולדאני




לפניך דרך פשוטה לבחוש את הסוכר לתוך הקפה, מבלי "לקלקל" את הקרמה שמעליו, ותוך שמירה על הארומה של האספרסו במלואה. Espoon היא כפית לקפה שבמרכזה מצוי נקב, והיא עוצבה במיוחד עבור לאוואצה על ידי המעצב דווידה אולדאני, שהוא גם אחד השפים הידועים ביותר בעולם. כאשר Espoon באה במגע עם ה'קרמה' של האספרסו, היא אינה מניחה לארומה להתפזר, וגם לקפה - להתקרר מהר מדיי, בניגוד למה שקורה בשימוש בכפיות קפה רגילות.

דווידה אולדאני
השף של מסעדת D'O, משתף פעולה עם מרכז ההכשרה. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

COFFEE COOLER COFFEE COOLER 2011 - צוות לאוואצה




משתמשים במכשיר הקפה החדשני הזה, להכנה של Geloespresso, אופן חדש ליהנות מ"אייס קפה" קלאסי. בכלי, הרשום כפטנט על ידי לאוואצה, שמים ראשית את הקרח, ולאחר מכן את האספרסו הלוהט. בהמשך, ניתן להוסיף סוכר לפי הטעם. תוך שניות ספורות, הקפה מחלחל דרך הקרח, ודרך נקב בקוטר מיוחד, לכוס שמלמטה, ומצונן באופן מושלם. אפשר לצפות בקסם כשהוא מתרחש, מבעד למצנן הקפה השקוף. פשוט אך מתוחכם.

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

MULTI-PURPOSE MIXER MULTI-PURPOSE MIXER 2012 - צוות לאוואצה




המשקאות הללו, לפי מיטב המסורת של לאוואצה, זקוקים לציוד המתאים להכנתם. המכשיר החדש והבלעדי הזה, Multi-Purpose Mixerהוא תוצר של החיפוש הבלתי נלאה אחר חדשנות, הקיים בחברה.

ה-Multi-Purpose Mixer פותח ונרשם כפטנט על ידי מרכז ההכשרה של לאוואצה בשיתוף עם יחידת הציוד לעסקים. זהו מכשיר ראוי לציון, שבאמצעותו ניתן להכין את כל המתכונים המיוחדים של EspresSOunique, וכן משקאות נוספים רבים, חמים וקרים. וכל אלה במהירות ובצורה מושלמת בכל פעם מחדש.

המערבל, שהוא פרקטי ורב תכליתי ביותר, יקציף את החלב לקפוצ'ינו ולשוקולדה חמה, ל'פראפה', ל'אייס קפה' ועוד ועוד מתכונים.

הודות לאפשרויות הקיימות בו להגדרות, המערבל מסוגל להכין עד 4 מנות בכל פעם. אומנם, מידותיו קטנות, אבל מערכת הכנת המשקאות הזאת כוללת את כל המכשירים שבהם משתמשים לרוב בכל באר - במכשיר אחד אותנטי יחיד.

התלהבות, מחקר, מצוינות, רעיונות
מה שמשותף לקפה לאוואצה ולשפים האיטלקים הראשונים במעלה כיום. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד

ECUP ECUP 2012 - הצוות של לאוואצה עם דווידה אולדאני




אחרי שיצרו את Espoon, הצוות של מרכז ההכשרה יחד עם דווידה אולדאני, פיתחו את Ecup: ספל לאספרסו של לאוואצה, הדור, בעל קווים זורמים שצד אחד שלו בולט בזווית חדה, כדי שהאספרסו ינטוף ללא בעיות לתוכו, מזרבובית המכונה. הוא כולל תא אוויר, שמבודד את הקפה - כדי למנוע צריבה; שתי גומות בצדי הספל מספקות מאחז לאצבעות. פירוש הדבר שב- Ecup האספרסו מחליק בהדרגה לתוך הספל, כך שה'קרמה' נשמאת בשלמותה, וגם הבסומת והארומה של הקפה נשמרות במלואן.

דווידה אולדאני
השף במסעדתD’O שיתף פעולה עם הצוות של מרכז ההכשרה. למד עוד

ESPRESSOUNIQUE
לאוואצה מגישה: עולם שלם של מנות מיוחדות מאספרסו, חדשות ומקוריות. למד עוד