• הדפסה
  • סימנייה

מידע נוסף

לפרטים נוספים לגבי מרכז ההכשרה נא ללחוץ כאן.

בית הספר לאספרסו הוא חטיבה בתוך מרכז ההכשרה של לאוואצה. הוא מארגן קורסים עבור "באריסטה", עובדים במסעדות, נציגי מכירות, מפיצים, עובדים חדשים, צרכנים, עיתונאים ומובילי דעת הקהל.

תכנית ההכשרה כוללת קורסים ייחודיים על קפה, שבהם לומדים כיצד להכין אספרסו מושלם, אמנות עיצוב ה'לאטה' או ה'קפוצ'ינו', ולהכיר את המאפיינים החושיים של המוצרים. כמו כן יש גם קורסים ניהוליים בשיווק, במסחור חזותי ובניהול בתי קפה.

הודות לצוות של מומחים, המביאים איתם את ההתמחויות הייחודיות שלהם, מרכז ההכשרה פעיל בכל ההיבטים העיקריים, הנוגעים לתרבות הקפה:

  • בוטניקה: קפה, מן הצמח אל הספל 
  • הכנת קפה: מערכות למיצוי קפה, אספרסו וקפוצ'ינו 
  • הציוד עבור הכנת קפה אספרסו: כיצד להשתמש במכונות אספרסו, במטחנה ובכלי מינון 
  • חדשנות ויצירתיות: מתכונים המבוססים על אספרסו 
  • ניתוח חושי: טעימה של מקורות ותערובות 
  • מחזור העיבוד ותהליך הייצור: מהקפה הירוק ועד מסירת המוצר המוגמר.

כמו כן, מרכז ההכשרה מארגן גם כנסים הפתוחים לתלמידי תיכון ולסטודנטים (בעיקר בתחומי הידע המדעיים והטכניים), וכן לאגודות תרבות, במטרה להפיץ את הידע על עולם הקפה, ועל המאפיינים העיקריים של החברה.