• הדפסה
  • סימנייה

 בלאוואצה איננו דוגלים בבקרת איכות כי אם בבנייה שלה. מדובר בתהליך פעיל, החוזר מדי יום ביומו, ובו מעורבים כולם; תהליך מובנה המהווה חלק מכל אחד משלבי הייצור. זה פשוט מאוד - זו הדרך היחידה לעבוד, שאנו מכירים.

העובדים שלנו אוהבים את העבודה כאן, ואינם מפסיקים לשאול ולחקור מיד אחרי התשובה הראשונה לשאלתם. טכניקות פורצות דרך מיושמות באופן חדשני: אלו נמצאו תמיד ביסוד השיטה שלנו, עוד מהזמנים שבהם לואיג'י לאוואצה השקיע בהקמת מיפעל הקלייה שהיה המודרני ביותר לזמנו, והמציא אופן חדש לארוז, כדי לייצר יותר קפה באיכות טובה יותר, לאחסן אותו לפרק זמן ארוך יותר ולשלוח אותו למרחקים ארוכים יותר.

האיכות של לאוואצה נבנית בכל יום, הודות לשקדנותם המתמדת של הטכנאים במחלקתמחקרופיתוח. אלו הם האנשים שמתווים ומתחזקים את התהליכים שמנהלים כל שלב בתהליך הייצור, עד לרגע שבו הקפה מגיע לספל:

  • בחירת האצוות
  • הקלייה
  • הערבוב והטחינה
  • הבדיקה את המוצר המוגמר
  • עיצוב האריזה
  • הפצת המוצרים
  • הכשרת ה"באריסטה" (באמצעות מרכז ההכשרה Training Center)
  • תכנון מערכות האספרסו
מחקר ופיתוח כאן משכנן של ההתלהבות לחדשנות ושל האיכות
מרכז ההכשרה
מאחורי כל תערובת Lavazza וכל מערכת אספרסו, קיים ערך מוסף, העושה את ההצעה שלנו לייחודית.
מחקר הנוגע למוצרים הדרך האיכותית מהפולים עד לספל
Filiera
אגף מחקר ופיתוח שולט בכל שרשרת הייצור, החל בבחירת שיטת האיסוף.
מחקר בתחום מכונות ומערכות טכנולוגיה לשירות ההנאה שבקפה
מערכות האספרסו שלנו, המחייבות בסך הכול להכניס קפסולה כדי לייצר אספרסו איטלקי איכותי, הולכות ונעשות מבוקשות יותר ויותר בכל רחבי העולם.
מחקר בתחום חומרים ואריזה מגינים על האיכות ועל איכות הסביבה
קפה הוא מוצר עדין, והוא רגיש לאור, לחות וחמצן. לכן, האריזה חיונית, כדי לשמור על איכות הקפה במשך זמן רב.