• הדפסה
  • סימנייה

מידע נוסף

לפרטים על כל קווי הייצור של מערכות האספרסו של לאוואצה: 

 

A Modo Mio
Espresso BLUE
Espresso POINT

מערכות האספרסו שלנו, שבהן נחוץ רק להכניס קפסולה, כדי לייצר אספרסו איטלקי מהדרגה העליונה, צוברות פופולאריות בכל רחבי העולם, דווקא משום שאינן מותירות שום מירווח לטעות, בעת מיצוי הקפה. הכול - מהמינון ועד לדחיסת הקפה, לטמפרטורה של המים והלחץ שלהם - תוכנן על ידי לאוואצה, כך שתקבלו את התוצאה הטובה ביותר האפשרית.

הטכנולוגיה העומדת ברקע של המערכות הללו - ויהיו אלו מכונות ביתיות, מקצועיות, או אפילו מכונות מימכר גדולות - היא פרי התכנון והעיצוב של האגף הזה. בהמשך מעבירים אותה ליצרנים מורשים, אבל היא נשארת בבעלות לאוואצה.

שלב התכן והתכנון עוסקים לא רק בחלקים המכאניים (יחידות החליטה, המערכת ההידרולית וזו של ההתאמה), כי אם בקפסולות עצמן, מבחינת המתכונים, ושיטות הייצור והאריזה.