• הדפסה
  • סימנייה

מגינים על האיכות ועל איכות הסביבה

חיפוש מתמיד אחרי חומרים ופיתרונות יעילים יותר וידידותיים לסביבה

קפה הוא מוצר עדין, והוא רגיש לאור, לחות וחמצן. לפיכך, האריזה חייבת להיות כזו שתשמר את האיכות שלו לפרק זמן ממושך, ותבטיח את הביטחון במזון.
צוות מחקר ופיתוח עובדים כל הזמן לקראת פיתוח של פיתרונות חיוניים, לשילוב בין אבטחת המוצר, החדשנות והשמירה על איכות הסביבה. יותר מכול הם מתמקדים בהשפעה על הסביבה. 

 

אומדני מחזור חיים או LCA, משמשים ככלים טכניים ומדעיים לצורכי הערכה את הביצועים הסביבתיים של חומרי אריזה, המשמשים לכל אורך שרשרת הייצור, מתוך מטרה לשפר אותם מבחינה אקולוגית. הדבר כרוך גם בשיתוף פעולה מצד ספקים שונים.
לרשות האגף עומדת מעבדה לעריכת ניסויים בחומרים, ובה מצויים כל האמצעים הטכנולוגיים החדישים ביותר, שנחוצים כדי לנתח את תכונותיהם של חומרי אריזה.