• הדפסה
  • סימנייה

SALONE DEL GUSTO ו- TERRA MADRE

השותפות עם Slow Food

מחויבות לאפריקה, הגנה על קיימות והתמקדות באיכות, הם שלושת עמודי התווך שעליהם נשענת נוכחותה של Lavazza ב'סאלונה דל גוסטו' וב'טיירה מאדרה' 2014. השותפות עם Slow Food, החלה עוד ב'סאלונה דל גוסטו' הראשון, בשנת 1996. היא מגיעה לשיאה בפעם העשירית של קיום האירוע הבינלאומי של אוכל ויין משובחים. לאוואצה מילאה תמיד תפקיד חשוב באירוע זה. הפרויקט של 'לאוואצה קאלנדר' יתואר בפני הקהל הנוכח ב'סאלונה דל גוסטו', על ידי סטיב מק'קרי וג'וזפה לאוואצה, סגן המנהל של הקבוצה, בעת הכנס "עשרת אלפים גני אוכל, למען עתיד אפריקה" (23 באוקטובר, שעה 15.00, ב'סאלה ג'אלה'), וגם בשעת הדיון בשיתוף מאריו קאלאברזי, העורך הראשי של היומון 'לה סטאמפה', הצלם ופרנצ'סקה לאוואצה, מנהלת התדמית של החברה (24 אוקטובר, 18.00, בחלל 'לה סטאמפה').
במהלך 'סאלונה דל גוסטו' ו'טרה מאדרה' 2014, סטיב מק'קרי יהיה זמין גם ב'ספאציו לאוואצה', לחתימה על עותקים של לוח השנה, שיימכרו שם במהדורה מוגבלת, לקידום הפרויקט "10,000 גני אוכל באפריקה". התמונות של לוח לאוואצה לשנת 2015, מעניקות את התפאורה האידיאלית שעל רקעה ניתן ליהנות מספל ¡Tierra! ו-Kafa, ב'ספאציו לאוואצה' (ביתן 2), שם הכול מוקדש לפרויקט “The Earth Defenders” (מגיני כדור הארץ), ולמחויבות המתמדת של החברה לאיכות ולקיימות.