• הדפסה
  • סימנייה

המאפייה

כאשר מתיקות הופכת לאמנות

ונציאנה, ביצ'יאולאן, קרואסונים, קאנולי ופטי פורים. זהו חלק קטן בלבד מהיצירות של המאפייה שלנו, השוכנת בסאן טומאזו 10, והופכת אפייה לאמנות. מדי יום, השף קונדיטור שלנו ועוזריו, מכינים יותר מ-200 מנות מתוקות טריות, שניתן ליהנות מהן במשך היום, מארוחת הבוקר ועד "ארוחת ארבע" אחר הצהריים. בשעת ארוחת הערב, תפריט המסעדה מתגאה בקינוחים לאניני הטעם ובמנות המיוחד של "לאוואצה קופי דיזיין".
מאז 2001, המסורת של המאפייה שלנו בסאן טומאזו 10, מענגת את בעלי החיך האנין ביותר, מדי יום ביומו, ומשביעה את רצונם של כל הטעמים בהידור ובגיוון. וכאשר כל אלו מלווים בקפה המושלם, לא קשה לראות, מדוע סאן טומאזו 10 הוא המקום המושלם לחקר הטעם.