• הדפסה
  • סימנייה
כשנכנסים לסאן טומאזו 10, פירוש הדבר גם שחוזרים בזמן דרך ההיסטוריה של לאוואצה, חברה שעשתה את המחויבות למצוינות ולמחקר, לייעוד ממש. בעוד שפינת הקפה בסאן טומאזו 10 היא "כרטיס הביקור", עם תערובות המספרות את סיפורנו, והדלפק ההיסטורי המקדם בברכה את האורחים עם יצירות של אוט קוויזין ערבות לחיך, הרי חדר האכילה הוא מופת של הידור ואינטימיות, יכולים לסעוד בו עד 30 איש, והוא מעלה תובנות בנוגע להיסטוריה של לאוואצה, המתמקדת בתקשורת.
על הקירות, התמונות הייצוגיות ביותר - מ'פאוליסטה' ועד 'כרמנסיטה', וכן לוחות השנה שהוצאנו עם תצלומיהם של הצלמים החשובים בעולם, כגון ניוטון, לייבוביץ ולאשאפל - עוסקים בעולם רב הפנים של הקפה. זוהי סביבה מרתקת, אשר - על ידי כך שהיא משקפת את האהבה שלנו ואת התפתחות הטעם באופן מתמיד - מדגישה יפה את יצירותיהם של השפים שלנו.
ספגטי עם שמן שומשום, לחם קלוי ורוטב אנשובי מעובד בספרה ספגטי עם שמן שומשום, לחם קלוי ורוטב אנשובי מעובד בספרה




ספריפיקאציה של אנשובי - אופייני לבישול "המפרק" – הופך את המנה הזאת לתערובת מושלמת של מסורת ונסיינות.

טאליוליני טריים עם בצל ירוק, עגבניות שרי וקלמארי בשמן ריחן טאליוליני טריים עם בצל ירוק, עגבניות שרי וקלמארי בשמן ריחן




המאכל הזה ניחן ברעננות של הקיץ, ובצבעים ובבסומת של אגן הים התיכון.

ריזוטו עם פטריות פורצ'יני ריזוטו עם פטריות פורצ'יני




בסומת איתנה וטעם מלא גוף, במאכל שמזכיר חבל ארץ המשולב בהרמוניה עם עונתיות.

סטייק עין עם תרד ועגבניות קצוצות סטייק עין עם תרד ועגבניות קצוצות




כל המסורת של פיימונטה מגולמת באנטיפאסטו (מתאבן) הזה, שהוא המלווה המושלם בכל עונה.

טונו טונו די קוניליו




מתכון אופייני ממונפראט, שהוא מאכל שגם ממנו ניתן ליהנות בקיץ.

לובסטר בלווי לובסטר בלווי




הלובסטר - אחד מחסרי החוליות הימיים הטעימים ביותר - מככב במתכון המעודן והייחודי הזה.

נתחי סולית עם פולים, אפונה ופטריות פורצ'יני נתחי סולית עם פולים, אפונה ופטריות פורצ'יני




במאכל הזה נמצא את הים, את האזורים הכפריים ואת ההרים. הגירסה החדשנית לנתחי סולית היא מאכל דל שומן ועתיר חלבון, המספק לך את כל צורכי התזונה.

שאטובריאן שאטובריאן טונה טרייה




מאכל בעל בסומת בינלאומית, שניתן ליהנות ממנו בכל עונות השנה.

טאליאטה עגל בנוסח פיימונטה טאליאטה עגל בנוסח פיימונטה




המתכון הזה נקרא על שם החיתוך - "טאליו" באיטלקית - שחותכים את נתח הבשר אחרי שמכינים אותו, והוא התגלמות מסורת הבישול של פיימונטה.

סמיפרדו טורונצ'ינו סמיפרדו טורונצ'ינו




קינוח צונן וטעים, חלופה מעודנת לגלידה.

מרנג פירות יער מרנג מרנג פירות יער




קינוח מסוגנן וטעים להפליא, שבאמצעות הפשטות המפוארת שלו שובה את לבם של הסועדים בני כל הגילים.