1957
השנה היא 1957 ואיטליה נהנית מפריחה כלכלית. בפה ופריקלה מתחילים להניע את הייצור לקנה מידה תעשייתי: בתעשיית הקפה אנו החברה הגדולה ביותר באיטליה, והיינו מוכנים להפוך למובילים באירופה.
1957
חדשנות

תעשיית הקלייה הגדולה של Lavazza נולדה במשרד הראשי ב-Corso Novara, ומחזור העיבוד החדשני בשיטת "זרימה במורד" אפשר לחברה לעבד למעלה מ-40,000 ק"ג קפה ביום באמצעות תהליכי ייצור אנכיים יעילים יותר. זו הייתה חדשנות אמיתית באיטליה.

מוצר

שנתיים מאוחר יותר, בשנת 1959, השקנו את הקפה נטול הקפאין הראשון של Lavazza:‏ ה-Dec. הצמיחה התעשייתית שלנו המשיכה עם פתיחת מפעל ייצור הקלייה הגדול ביותר באירופה בשנת 1965, בסטימו טורינזה.

תקשורת

בית הקפה הממונע הראשון, שעוצב על ידי בונשי, הוצג לציבור בתערוכת Turin Salone del Mobile בשנת 1959. הוא ייצג דרך חדשה ומקורית לפרסום הקפה שלנו ולמתן אפשרות לאנשים ליהנות ממנו גם מחוץ לבית.

המשך המסע
1971