עיצוב קפה
במקום שבו האמנות פוגשת בקפה, עיצוב הקפה נולד:
בואו לחוות דרכים חדשות ליהנות מאספרסו
חדשנות, יצירתיות והתנסות

עיצוב קפה הוא יישום של עיצוב מזון על קפה: נושא שלא היה קיים עד לפני מספר שנים, וש-Lavazza הפכה לאמנות אמיתית. במעבדה במרכז ההדרכה שמוקדשת במלואה לעיצוב קפה, אנו יוצרים מוצרים חדשניים, מתנסים בשילובי טעם חדשים ומפתחים כלים להכנת קפה ולהגשתו. החדשנות והניסויים של Lavazza הם נקודת המוצא הבסיסית עבור יצירות מדהימות אלה.

פראן אדרייה
פראן אדרייה
קרלו קראקו
קרלו קראקו
דוידה אולדאני
דוידה אולדאני
גווידו גובינו
גווידו גובינו
לורטה פאנלה
לורטה פאנלה
מתיאו בארונטו
מתיאו בארונטו
מתכונים
תפריט הקפה של סן טומאסו 10
תפריט הקפה של סן טומאסו 10
1998 - צוות Lavazza

בשנת 1998, צוות מרכז ההדרכה של Lavazza קיבל הנחיות לפתח סדרת מתכונים המבוססים על קפה עבור "סן טומאסו 10", המקום שנפתח לרגל חגיגות המאה של Lavazza באתר ההיסטורי של החברה, חנות המכולת של לואיג'י לוואצה. התפריט הראשון כלל קפה טירמיסו, ביצ'רין מטורינו, קפה מנטה ומגוון משקאות אלכוהוליים חדשים שהכילו קפה.

סירופים של קפוצ'ינו
סירופים של קפוצ'ינו
2000 - צוות Lavazza

בשנת 2000, לבקשתה של Lavazza,‏ Fabbri 1905, יצרנית הסירופים המובילה באיטליה, פיתחה והפיקה סירופ תפוזים מיוחד שמתאים לקפה באופן מושלם. טעמים של אגוז לוז, אמרטו ושוקולד הוספו גם הם כדי ליצור מגוון של ריחות להגברת הארומה של הקפה.

"מרקם חלב" של Lavazza
"מרקם חלב" של Lavazza
2000 - צוות Lavazza

"מרקם חלב" הוא הרכיב המקורי ברבים מהמתכונים הטעימים שפותחו על ידי צוות Lavazza. הוא מתקבל על-ידי יצירת אמולסיה של החלבונים מחלב דל שומן במהירות גבוהה, "מרקם חלב" הוא קליל, דל קלוריות, נעים לחך, ומהווה בסיס מושלם לסדרת המוצרים Piaceri del Caffè.

I PIACERI DEL CAFFÈ
I PIACERI DEL CAFFÈ
2000 - צוות Lavazza

מבחר מתכונים מקוריים - I Piaceri del Caffè - תוכנן בעזרת שימוש בסירופים חדשים של תפוז ולימון, המצאה מבריקה משום שהם נהדרים גם עם חלב וקפה, ופיתוחים במחקר "מרקם חלב" של Lavazza. המתכונים שפותחו על-ידי צוות Lavazza עוסקים בטמפרטורות ובמרקמים מקוריים, וכוללים בין השאר, "אספרסו קרמה", המאופיין בשכבת סירופ, שכבת אספרסו ואז שכבה של "מרקם חלב"; קפוצ'ינו קר, תערובת של אספרסו, חלב דל שומן, סוכר, קרח וקקאו כהה, המעורבבים יחד במיקסר; Cappugiro, הקפוצ'ינו ההפוך עם שכבת קרם קפה במרקם נוזלי מעל החלב.

ÈSPESSO
ÈSPESSO
2002 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

Èspesso הייתה התוצאה הראשונה של שיתוף הפעולה בין צוות Lavazza ופראן אדרייה, אלוף בתחום המטבח העילי האוונגרדי. Èspesso הוא אספרסו מוצק, המוכן על-ידי מזיגת ג'לטין וסוכר לתוך סיפון של קפה. עבור Èspesso, האומן הספרדי טוני סגארה הגה את רעיון הספל ההפוך כסמל לקפה המוצק הראשון בהיסטוריה, ויצר גם את הכפית החלולה, שהפכה לפריט אספנות.

עוגיית הספל
עוגיית הספל
2003 - צוות Lavazza

Cookie Cup נולד מהשותפות בין המעצב אנריקה סארדי, השף קונדיטור ללו פאריסי וצוות Lavazza, בצורת ספל/ביסקוויט הנועד לאכילה לאחר שנהנים מקפה אספרסו. הבצק הפריך, שעבה יותר מהמתכון המסורתי, מעוצב ונאפה בתבניות מיוחדות בצורת ספל האספרסו Segno של Lavazza. החלק הפנימי של הספל מצופה בציפוי סוכר מיוחד כדי לעמוד בטמפרטורות הגבוהות של האספרסו כאשר שותים אותו.

גלקסיית אספרסו
גלקסיית אספרסו
2003 - צוות Lavazza

מתכון זה הוכן בהשראת השקת לוח השנה של Lavazza לשנת 2004"כוכב האספרסו", בהפקת תיירי לה גואס. שברים של מקרון גורמה שימשו לקישוט האספרסו האיטלקי האותנטי, כך שהוא נראה כמו פני שטח של כוכב המכוסים מכתשים.

Passion>Me
Passion>Me
2004 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

Passion>Me הוא שילוב חסר תקדים בין קפה לפירות טרופיים ליצירת קוקטייל לא אלכוהולי מפתיע. הוא מוכן באמצעות ערבוב של מיץ פסיפלורה עם אספרסו ממותק, קרח ומנטה טרייה  בכוס שפותחה על-ידי המעצב קלאודיו קרמל ונרשמה כפטנט על ידי Lavazza, ליצירת משקה רענן וטעים.

קפה ספרה
קפה ספרה
2004 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

טכניקה מורכבת ומתוחכמת המביאה תוצאה מדהימה לחלוטין. ספריפיקציה, שיטה שהגה ופיתח פראן אדרייה, מיושמת על הקפה להשגת תוצאות מפתיעות - קפה נוזלי הלכוד בתוך קרום שקוף, שמתפוצץ בפה ומשחרר את מלוא הארומה שלו.

קוויאר קפה
קוויאר קפה
2004 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

קוויאר קפה הוא עוד הפתעה המושגת באמצעות טכניקת הספריפיקציה, טכניקה המשמשת ליצירת קפה ספרה. באמצעות מזרק מוסיפים טיפות קטנות של רכיבים המבוססים על קפה וחומצה אלגינית, לתמיסה מדוללת של סידן כלורי. פעולה זו יוצרת מספר גדול של ספירות קטנות הגורמות לאין סוף התפוצצויות קטנות בחך. הרושם הוא, אולי, אף יותר מדהים.

סוכרייה על מקל בטעם קפה ופופקורן קפה
סוכרייה על מקל בטעם קפה ופופקורן קפה
2004 - צוות Lavazza

שני מוצרים בהשראת עולם הקרקס - סוכרייה על מקל בטעם קפה ופופקורן קפה. הסוכרייה על מקל מורכבת על בסיס סוכר, מים וגלוקוזה אליהם מוסיפים אבקת קפה חמה. פופקורן מסורתי מקורמל עם סוכר ועליו בוזקים קפה טחון.

צמר גפן מתוק בטעם קפה
צמר גפן מתוק בטעם קפה
2004 -

עוד מוצר בהשראת עולם הקרקס - צמר גפן מתוק בטעם קפה. מתכון כיפי, מעורר תיאבון, המבוסס על קפה מיובש בהקפאה הטחון דק מאוד. מי אמר שצמר גפן מתוק הוא רק לילדים?

Tandem ו-Le Voglie
Tandem ו-Le Voglie
2005 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

קו המחשבה של פראן אדרייה הושלם על-ידי צוות מרכז ההדרכה, והמוסים של Tandem & Le Voglie הושקו על ידי Lavazza בשלושה טעמים - אגוז לוז, שוקולד וחלב. כדי לאפשר את הגשת המוצר ביחד עם קפה או קפוצ'ינו, פותח הספל הכפול , מוצר בעל חוצץ פנימי היוצר שני חללים נפרדים, ונרשם עליו פטנט.

Cappuccino Nitro
Cappuccino Nitro
2006 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

ניתן לבשל עם קור וכמו גם עם חום. Cappuccino Nitro נעשה בתוך חנקן נוזלי בטמפרטורה של -196° מעלות צלזיוס. בטמפרטורת החדר, למוצר המוגמר יש מרנג פריך וקפוא מבחוץ ותוכן קרמי מבפנים. מתקבל סוג של קפוצ'ינו מיניאטורי שנעשה בעזרת טכניקות מתוחכמות ביותר.

Cremespresso
Cremespresso
2007 - צוות Lavazza

Cremespresso הוא גרסה חדשה של ה-Panera המסורתי של גנואה, סמיפרדו שעשוי משמנת וקפה, שהומצא לפני כ-150 שנה. זהו קפה קטיפתי, אולי אפילו משקה גלידה, יותר מאשר סורבה. הוא מוגש במיכל שהוא מחווה ברורה לגביע הגלידה הקלאסי.

ESPRESSO DA MEDITAZIONE
ESPRESSO DA MEDITAZIONE
2007 - צוות Lavazza

קינמון, הל, פריחת תפוז מרירה ועלי כותרת של ורדים הם ארבעת הטעמים הארומטיים המובילים, בתוך תמיסה של מים ואלכוהול, המאפיינים את Espresso da Meditazione. ה-Espresso da Meditazione מוגש בגביע ונועד לשתייה איטית ומהנה בעת רגיעה.

"ביצת קפה חמה"
"ביצת קפה חמה"
2007 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

בביצת הקפה החמה משתמשים באותה טכניקת ספריפיקציה כמו קודם, אבל עם הבדל אחד, האלמנטים הפוכים כדי שניתן יהיה לחמם את המוצר. התוצאה הסופית היא ביצת קפה חמה.

"פאסאס" מקפה
"פאסאס" מקפה
2007 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

פאסאס היא המילה הספרדית לצימוקים. כדי ליצור את אשליית הקפה הזו, שמענגת את העין והחך, התוצר של ספריפיקציה הפוכה (התהליך המשמש להכנת ביצת קפה חמה) מושאר לייבוש בסוכר גבישי. התוצאה הם גרגירי קפה קטנים, שדומים במראה ובמרקם שלהם לצימוקים.

ביצ'רין כדורי
ביצ'רין כדורי
2007 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

הביצ'רין הקלאסי מטורינו עוצב מחדש באמצעות טכניקת ההכנה של " ביצת קפה חמה", והוא מוגש עם כף, מונח על שכבת קצפת נוזלית ועליה נגיעות של שוקולד חם.

שוקולד קפה
שוקולד קפה
2007 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

קוביית קפה קפוא נטבלת בחנקן נוזלי ולאחר מכן נטבלת בשוקולד חם. המוצר נשמר במקרר, ואז הקפה שבתוך השוקולד נמס, והופך לנוזל שנשאר כלוא בתוך שכבת השוקולד.

עדשת קפה
עדשת קפה
2008 - צוות Lavazza וקרלו קראקו

עדשת הקפה, היא התוצר של שיתוף הפעולה בין השף קרלו קראקו וצוות Lavazza, והיא מחווה אירונית לקוצר ראייה. הקפה מעורבב בטמפרטורה קבועה עם ג'לטין על בסיס צמחי, ומעוצב בצורה ובמרקם של עדשת מגע אמיתית. עדשת קפה היא ג'ל קפה, המוגש באריזה אותנטית של עדשות, לחוויה חדשנית המשלבת טעם ועיצוב של האוכל.

Cappuccino Nitro - Softartufo Di Cappuccino
Cappuccino Nitro - Softartufo Di Cappuccino
2009 - צוות Lavazza

הציפוי המבריק של קפה-שוקולד פריך מבחוץ מקיף את החלק הפנימי הרך והנפלא של אספרסו קפוצ'ינו ש"בושל" בחנקן נוזלי. תענוג אמיתי לחך, המשלב בין טעמים מתוקים ומרירים ובין מרקמים רכים ופריכים.

Aria Gelata Di Cappuccino
Aria Gelata Di Cappuccino
2010 - צוות Lavazza

הטעם המענג של גלידת הקפוצ'ינו מקבל חיזוק בעזרת מבנה מאוורר ומרהיב. ה-Cremespresso של Lavazza מתאימה באופן מושלם לטכניקת הסיפון. התוצאה היא מוס קפוא, שלוקח את הקלילות של הגלידה למימד חדש.

Bacio al Caffè
Bacio al Caffè
2010 - צוות Lavazza וגווידו גובינו

ה-Bacio al Caffè הוא שוקולד בעל לב רך. המוצר פותח עם גווידו גובינו, מאסטר השוקולד מטורינו, עבור השקת לוח השנה של Lavazza לשנת 2010, ויש בו קקאו, סוכר, שקדים מחבל נוטו, רום ומילוי של קפה טורקי טחון. ומעל הכל ציפוי שוקולד כהה מהסוג המשובח ביותר.

קוקטיילים עם אספרסו
קוקטיילים עם אספרסו
2010 - צוות Lavazza

"תוצרת איטליה", הנושא המרכזי של מהדורת 2010 של לוח השנה של Lavazza, הוא ההשראה לסדרת קוקטיילים בעלי אחוז אלכוהול נמוך, כמחווה לדגל איטליה. מנה קטנה של אספרסו מועשר בתערובות קרמיות טעימות. הצבעים הם צבעי הדגל הקלאסיים, הירוק, הלבן והאדום, שמתקבלים מארומת שקדים, תות שדה ומנטה.

Espresso Granita Nitro
Espresso Granita Nitro
2010 - צוות Lavazza

הקלאסיקה הסיציליאנית מקבלת תפנית מודרנית. התערובת "החיה" קופאת במהירות עם חנקן נוזלי וכולאת את הארומה של קפה האספרסו. היא מקושטת עם פניני קצפת שעשויות באותה הטכניקה, להשלמת האיזון של המתכון.

גלידת Cremespresso
גלידת Cremespresso
2010

ה-Cremespresso Ice מורכב על בסיס ה- Cremespresso, מתכון מוכר היטב של Lavazza, שכולל 15 מנות אספרסו שמוכנות לפי הזמנה ואז מקוררות לטמפרטורה שגורמת למרקם להידמות לזה של גלידה רכה. הן מוגשות על גבי גביע פריך.

פנקוטה נוזלית למחצה
פנקוטה נוזלית למחצה
2010

פנקוטה נוזלית למחצה, בטעם קפה, משודכת למרמלדת תפוז ליצירת המנה המושלמת שאותה שותים עם קשית. טקסטורות חדשות מרוכזות לתוך המוצר האיטלקי הייחודי הזה.

Coffee Ambra
Coffee Ambra
2011

בעזרת השימוש בתהליך הספריפיקציה ההפוכה, Coffee Ambra מייצג קלאסיקה לאחר הסעודה כמו Sambuca con la Mosca, אך עם תפנית חדשנית. התוצאה היא כדור המדמה שרף ענבר באופן מושלם.

Geloespresso
Geloespresso
2011 - צוות Lavazza

Lavazza מציגה את ה-Geloespresso, הדרך החדשה להכין וליהנות מקפה קר איטלקי קלאסי. אספרסו איטלקי אמיתי, עם מאפייניו הייחודים, נמזג במהירות דרך הקרח בתוך מצנן הקפה, להשגת האיזון המושלם בין מלאות-גוף לרעננות מרווה.

Gelato Espresso
Gelato Espresso
2011 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

החדשנות של Lavazza יוצרת קפה קלאסי חדש. Gelato Espresso מוכן באמצעות מכונת ברד ונמזג במהירות לתוך גביע או כוס. הטקסטורה הראשונית, מוצקה אך קטיפתית, מפתיעה לטובה רגע לפני שפיצוץ של אספרסו קר אמיתי של Lavazza מכה בך.

עוגת ספוג
עוגת ספוג
2012

עוגת ספוג קפה, טירמיסו ועוגת זאכר מפורקת הם מוצרי עיצוב קפה הכוללים בעיקר רכיבים נוזליים, שלאחר חימום במיקרוגל, מתנפחים והופכים לטקסטורות רכות וגמישות למנות מבוססות קפה.

קרקר קפה של מ' בארונטו
קרקר קפה של מ' בארונטו
2013

קרקר קפה, בעל טעם מתוק ומלוח, שמוכן על ידי הוספת סוכר, קקאו וקפה לקמח פופקורן. מנה המכינים אותה במהירות, טעימה ומושלמת לצד אספרסו של Lavazza

Rapissino של ג' גראסו ו-י' מאצ'יה
Rapissino של ג' גראסו ו-י' מאצ'יה
2013

מוס מתוק עם שורש סלרי ואגוזי לוז, המקושט עם חתיכות קקאו וקפה מקורמל בשתי טחינות שונות, לצד מקל גריסיני עם קפה המאפשר לכם להינות מהמרקם הקטיפתי והטעם המסקרן בדרך מיוחדת.

Coffeetail N. 59 - Coffeetail N. 10
Coffeetail N. 59 - Coffeetail N. 10
2014

ב-2014 הוצגו לראשונה ה"קפטיילים" של Lavazza, שני מוצרים שנועדו להחדיר את הקפה לעולם הקוקטיילים בדרך יצירתית. תוך שימוש בטעמים איטלקיים מסורתיים, כמו חלב שקדים ודובדבני אמרנה, ה"קפטיילים" מוגשים על כרטיסיות עגולות בצבעים מנוגדים, מה שהופך אותם לאובייקט עיצוב אותנטי. סידור זה מאפשר הגשה נפרדת של מרכיבי המוצר השונים, כך שהלקוחות יכולים לחבר אותם מיד עם ההגשה. התוצאה היא שילוב מושלם של טקס הקפה עם חדשנות בעולם הקוקטיילים! השם והמותג של הקוקטיילים רשומים, והם מוגשים באירועים שונים תחת המותג Lavazza.

ביס קפוצ'ינו עבור תוכנית החלל
ביס קפוצ'ינו עבור תוכנית החלל
2014

"ביס הקפוצ'ינו" נולד בשנת 2005 בפרויקט משותף של Lavazza והשף עטור כוכבי המישלן פראן אדרייה. זהו מוס מיובש בהקפאה שנראה כמו ביסקוויט ונמס בפה. הוא כבר נמצא על כן השיגור בגינאה הצרפתית בדרכו לתחנת החלל הבינלאומית.

טירמיסו 2.0
טירמיסו 2.0
2015

טירמיסו עם אותם רכיבים קלאסיים, אך בהיפוך תפקידים. הביסקוויט הוא כעת דף של קקאו, הקפה כמו אוויר, מיוצר על ידי השריה קרה, וגבינת המסקרפונה מממלאת תפקיד קליל יותר. שכבה אחר שכבה, האווריריות של המרקם מאוזנת על ידי טעמי המרכיבים, והקינוח מושלם עם קפה טחון שמפוזר מלמעלה.

CONSISTENZE AL CAFFÈ
CONSISTENZE AL CAFFÈ
2015

אלמנט מרכזי במתכון הוא מרכז הקפה הנוזלי המושג באמצעות תהליך הספריפיקציה ההפוכה של פראן אדרייה. הבסיס עשוי מקראמבל קפה מומלח, ועליו ספרת הקפה עטופה בשוקולד לבן וקרם קפה. בעת החיתוך, מתגלה הפתעה מתוקה של מרקמים וטעמים.

מרק חלב
מרק חלב
2015

מרק חלב, עם מעט רכיבים פשוטים, בהשראת אירועי העבר ומסורות כפריות. הבסיס שעשוי מלחם מקורמל מתאים באופן מושלם לגנאש הקפה, ומוגש בתוך קרם חלב קטיפתי המתובל בקפה טורקי טחון.

ענני קפה
ענני קפה
2015

שלושת המרנגים הקטנים והפריכים הללו נוצרו באמצעות קפה נמס של Lavazza (קפה נמס באיכות גבוהה מאוד). כאשר הם מוגשים לצד כוס אספרסו קלאסי, הם הופכים מוצר בסיסי כמו אספרסו לחוויה אמיתית של עיצוב קפה.

ג'ל מקורמל של לורטה פאנלה
ג'ל מקורמל של לורטה פאנלה
2015

הג'ל המקורמל עם המרקם הגבישי הייחודי שלו והבסיס שעשוי מקפה בחליטה קרה (קפה קר מועשר), שפותח כמחווה לעולם הקפה, הוצג לראשונה עבור מהדורת 2015 של Identità Golose. הוא נושא את חתימתה של השף קונדיטור בעלת השם העולמי לורטה פאנלה.

Pan de café של ר' טוואה
Pan de café של ר' טוואה
2015

בצק עלים קפה עם טעם ייחודי וטקסטורה חמאתית וריחנית ,המתאים במיוחד למטעמים מתוקים ומלוחים. אידאלי לבראנץ' ולארוחות בוקר קונטיננטליות, והולך מצוין עם מרמלדת תפוזים ופואה גרה.

Terrain de café
Terrain de café
2015

Terrain de café הוא רעיון יצירתי שפותח על ידי מרכז ההדרכה של Lavazza כמחווה לתחרות היוקרתית ביותר שמשוחקת על חימר אדום. גנאש אגוזי לוז נעטף בקפה, וצבעו הכתום הוא מחווה למגרש החימר של תחרות הרולאן גארוס. שכבת הקפה מוכנת על ידי פיתוח של קראמבל מלוח חדש שבו 30% מהבצק עשוי משאריות קפה ממוצות. על מגרש זה מונח כדור טניס עשוי פרלין אגוזי לוז עם שוקולד לבן ולימון של ג. גובינו.

Coffee Perlage
Coffee Perlage
2015

המוצר הזה ממציא מחדש את הקפה מקיאטו כג'לי אספרסו עם פניני שמנת. הפנינים מוכנות באמצעות מכשיר לייצור קוויאר, אשר בעזרת שמנת נוזלית משחרר את המוצר לתוך מכשיר מבוסס חנקן לחליטת קפה. הטמפרטורה הנמוכה (-196° מעלות), הופכת את השמנת לפנינים לבנות קטנות שהטעם והטקסטורה שלהן הם ניגוד קסום לג'לי הקפה. זוהי המצאה מחודשת יצירתית ביותר קפה מקיאטו בו האספרסו הוא ג'לי רך. החנקן הנוזלי הופך את השמנת הנוזלית לפנינים קפואות המשלימות את המתכון עם ניגוד מהנה של טקסטורות וטמפרטורות.

Coffeetail N. 50
Coffeetail N. 50
2016

Coffeetail N. 50 חב את שמו לרשימה האולטימטיבית של 50 הטובים בלונדון. זהו קוקטייל המבוסס על קפה Kafa Lavazza, שממוצה בקור במשך 12 שעות (חליטה קרה), ואליו מוסיפים רום מסוג Havana Club וקליפת לימון. התוצאה היא משקה המזכיר את הקובה ליברה הקלאסי שמוגש בצנצנות קטנות ושקופות כחלק מטרנד "צנצנות הריבה"!

כלים
Cucchianio Èspesso
Cucchianio Èspesso
2003 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

כף זו, בעיצובו של היוצר הספרדי טוני סגארה, היא הכף המחוררת שפותחה במיוחד עבור Èspesso, הקפה המוצק הראשון בהיסטוריה. החור באמצע הכף מדגיש את המרקם המוצק של Èspesso.

Bicchiere Passion>Me
Bicchiere Passion>Me
2004 - הצוות של Lavazza ופראן אדרייה

כוס Passion>Me , בעיצובו של קלאודיו קרמל ופטנט רשום של Lavazza, היא שייקר לקוקטיילים שמשלבת בין הפעולה המסורתית של הכלי לבין תצוגה משעשעת. קוקטייל Passion>Me מוגש כשמרכיביו הבסיסיים כבר מעורבבים בכוס, כשהמכסה שמכיל את קפה האספרסו מונח הפוך מעליה. לאחר קבלת המשקה, הצרכן מוסיף את הקפה לרכיבים האחרים ומשקשק את הכוס כמו מוזג מקצועי.

הספל הכפול
הספל הכפול
2007 - צוות Lavazza

הספל הכפול, פטנט רשום של Lavazza, פותח בהשראת הקפה הווינאי המקורי, שבו החלב והקפה מוגשים בנפרד. הספל הכפול מציג באופן חדשני את רעיון הטעימה של שני מוצרים בעלי מרקם וטמפרטורה שונים בספל אחד, כמו במקרה של המוצרים המיוחדים Tandem Espresso ו-Tandem Cappuccino.

מכונת קפוצ'ינו Cuor di Crema
מכונת קפוצ'ינו Cuor di Crema
2009 - צוות Lavazza

מכונת הקפוצ'ינו Cuor di Crema, שיא של תרבות הקפה על שלל צורותיה, נולדה משיתוף פעולה בין צוות מרכז ההדרכה של Lavazza ליחידת הציוד. מכונת הקפוצ'ינו Cuor di Crema, פטנט רשום של Lavazza, מאפשרת להכין בבית קפוצ'ינו ומגוון משקאות חמים וקרים איטלקיים מסורתיים בקלות.

Espoon
Espoon
2010 - צוות Lavazza ודוידה אולדאני

רעיון פשוט וגאוני להוספת סוכר לקפה בלי לשבור את שכבת החלב הקרמי שלמעלה, לשמירה על מלוא הארומה של האספרסו שלכם. Espoon היא כף ייחודית עם חור באמצע, שפותחה עבור Lavazza על ידי דוידה אולדאני, אחד השפים והמעצבים המובילים בעולם. כאשר ה-Espoon באה במגע עם החלב הקרמי של האספרסו, היא חותכת דרכו בעדינות ומונעת מהארומה לברוח ומהקפה להתקרר מהר מדי, כפי שעושות כפות מסורתיות.

מצנן קפה
מצנן קפה
2011 - צוות Lavazza

כלי חדשני שמשמש להכנת Geloespresso ודרך חדשה ליהנות מקפה קר קלאסי. במכל זה, שרשום כפטנט של Lavazza, קודם כל מוזגים את הקרח ולאחר מכן אספרסו רותח, שמומתק לפי הטעם. תוך מספר שניות של חלחול דרך הקרח, הקפה מגיע לרמת הרעננות המבוקשת ונכנס לכוס דרך חור מכויל בתחתית המכל. פעלול קסמים פשוט ומתוחכם, שניתן ליהנות ממונה בצורה המלאה והמושלמת ביותר באמצעות מצנן קפה שקוף.

מיקסר רב-תכליתי
מיקסר רב-תכליתי
2012 - צוות Lavazza

מגוון עשיר ומגוון של סוגי קפה, בדיוק כמו זה שתמיד ייחד את Lavazza, דורש ציוד שמותאם באופן טכנולוגי. מהחיפוש המתמיד אחר פתרונות חדשניים, מגיע המיקסר הרב-תכליתי החדש והבלעדי. המיקסר הרב-תכליתי פותח על ידי מרכז ההדרכה של Lavazza ויחידת הציוד ורשום כפטנט של Lavazza. הוא כלי מצוין שיכול לשמש להכנת כל סוגי הקפה המיוחדים של EspresSOunique, וגם משקאות חמים וקרים אחרים, במהירות ובשלמות. הוא פרקטי ומגוון ביותר, ומאפשר הכנת חלב לקפוצ'ינו ושוקו חם, שייקים על בסיס קפה ומתכונים חדשניים אחרים. הוא כולל מגוון פונקציות, וניתן להשתמש בו להכנת עד 4 מנות. מכשיר אותנטי להכנת מספר משקאות, שלמרות גודלו הקומפקטי, כולל בכלי אחד את כל הציוד שבדרך כלל משמש להכנת משקאות בבתי קפה.

Ecup
Ecup
2012 - צוות Lavazza ודוידה אולדאני

לאחר ה-Espoon המחוררת, מרכז ההדרכה ודוידה אולדאני פיתחו את ה-Ecup: ספל אלגנטי ומעוצב בעל צד בעיצוב זווית חדה שמאפשר לאספרסו להחליק ללא הפרעות מפיית המכונה. הוא כולל תא אוויר מיוחד שמבודד את הקפה למניעת כוויות, עם שני פתחים חלולים בצד הספל שמהווים נקודות אחיזה עבור האצבעות. עם ה-Ecup, האספרסו מחליק בהדרגתיות אל תוך הספל, כך שקרם החלב נשאר שלם והטעם והארומה של הקפה נשמרים במלואם.