משלחת לגילוי קפה בר-קיימא, המחויבות של Lavazza כלפי האדמה והחקלאים ותמיכתה בארגונים מקומיים המעורבים בתהליך הייצור.
קפה
טחון
קפסולות
רבקה לוקאס
היא נולדה בארה”ב לפני 26 שנים ולמדה באוניברסיטת טאפטס. תחומי העניין שלה כוללים חקלאות ותכנון עירוני. תוכנית לימודי הקפה הייתה עבורה חוויה בלתי נשכחת.
ג'יה יי יה
היא איטלקייה בת 24. לומדת פיתוח בינלאומי ויזמות חברתית באוניברסיטת ווגנינגן. היא למדה משהו חדש בכל צעד במסע זה.
קאניקה ג'ושי
היא רק בת 24 וכבר מתעניינת בבטיחות מזון וקהילות עירוניות. היא הודית ולומדת באוניברסיטת טרי. תוכנית לימודי הקפה הייתה עבורה הזדמנות שאסור להחמיץ.
סטיוארט אקואה
הוא נולד באוגנדה לפני 25 שנים ולומד בריאות הציבור ויזמות חברתית באוניברסיטת קוונדיש שבאוגנדה. במסגרת תוכנית לימודי הקפה הוא בילה 15 ימים בלתי נשכחים בהתוודעות אל עולם הקפה בר-הקיימא.
המאמצים של Lavazza בתחומי ההון האנושי ומורשת תרבותית וסביבתית החלו בשנת 1935 עם מייסדה, לואיג'י, ערכים שהועברו מאב לבן. קרן Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus הוקמה בשנת 2004 והיא מקדמת ומיישמת פרויקטים לייצור קפה ברחבי העולם.