חזור
8 דקות
40 ידיים

סומבון סאג' בוקיאה, חיים שהוקדשו לאדמתה האדומה של לאוס

פורסם בתאריך 28 מרץ 18

שמי הוא סומבון סאג' בוקיאה, ואני חקלאי מפקסונג. התחלנו לייצר קפה בשנות ה-20 של המאה ה-20.

 

במשך 64 שנים חייתי בכפר קטואן, שבמחוז פקסונג, ואני שייך לקהילת חקלאים שגידול הקפה מהווה 90% מסך פעילויותיה. אני עצמי עובד עם הקפה.

Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-sx.
Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-dx.

הקפה שאנו שותלים באזור זה נצרך בעולם כולו. זהו מוצר טוב, בעל טעם מצוין, וזו הסיבה לכך שכולנו מחויבים לעבודה בשיתוף עם Olam ועם Lavazza, כד לשפר את שיטות גידול ועיבוד הקפה.

 

כיום אנו מתמודדים עם בעיות שקשורות לשינויי אקלים, שהורגים את הצמחים ופוגעים באיכותם, המטרה היא להפחית את פליטות הפחמן הדו-חמצני מכיוון שאוויר נקי מוביל לתפוקה טובה.

אני עצמי מתחייב מדי יום לשמור על כדור הארץ חי ובריא, לפתח אותו ולשמור עליו.
כולם כאן רוצים לחיות תמיד כחלק מעולם הטבע, ולשמור עליו מפני הרס, ולכן אנו עובדים בשיטות בנות-קיימא שמאפשרות גם להעשיר אותו.

 

סמבון סאג' בוקיאה הוא אחד האנשים שמופיעים בלוח השנה של Lavazza לשנת 2017 - אנו מה שאנו חווים

מצאנו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם...

מגזין
תרבות של קפה

מניפסט

למדו עוד
מגזין
קמפיין Born Social (חברותי מלידה)

תרבות של קפה

למדו עוד
מגזין
מגיני כדור הארץ: מאחורי העדשה של השומרים של כדור הארץ

תרבות של קפה

למדו עוד
מגזין
P זה Processing

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Crema (נוכחות קרמית)

למדו עוד
מגזין
I זה Intensity (קפה עוצמתי)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Coffee

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Robusta (רובוסטה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
F זה Flavour (טעים להכיר)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
G זה Grinding (טחינה)

TheCoffeeBook

למדו עוד