ה"קרמה", הסמל של האספרסו, נוצרת בעקבות לחץ המים הגדול שמופעל על משטח של קפה טחון ודחוס.
גלו איך להכין קפה "תוצרת איטליה" אמיתי.
פורסם בתאריך 23 3 18
ה"קרמה", הסמל של האספרסו, נוצרת בעקבות לחץ המים הגדול שמופעל על משטח של קפה טחון ודחוס.
גלו איך להכין קפה "תוצרת איטליה" אמיתי.
מאמרים מומלצים שתוכלו לקרוא בזמן שאתם מתענגים על הקפה שלכם...
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
טיפים לשדרוג הקפה
© 2022 LUIGI LAVAZZA SPA, כל הזכויות שמורות - מספר עוסק לצורכי מע"מ 00470550013 מספר עסק 257143, הון מניות €25.090.000 שולם במלואו