מוזגים 20 מ"ל חלב מלא קר לתוך קערה גדולה, מוסיפים 70 מ"ל שמנת מתוקה ו-30 מ"ל של סירופ מנטה. מקציפים במיקסר עד לקבלת קרם רך.
מוזגים אספרסו לתוך ספל קפוצ'ינו, מוסיפים 60 מ"ל של תמהיל השמנת, החלב והמנטה ובוזקים מעט קקאו מריר.
מוזגים 20 מ"ל חלב מלא קר לתוך קערה גדולה, מוסיפים 70 מ"ל שמנת מתוקה ו-30 מ"ל של סירופ מנטה. מקציפים במיקסר עד לקבלת קרם רך.
מוזגים אספרסו לתוך ספל קפוצ'ינו, מוסיפים 60 מ"ל של תמהיל השמנת, החלב והמנטה ובוזקים מעט קקאו מריר.