חזור
דקה
TheCoffeeBook

B זה Body (לגופו של עניין)

פורסם בתאריך 12 יולי 17

התפיסה המוחשית של הקפה מאפשרת לנו להעריך את גוף התמצית, את רמת הצמיגות שלו, את הרכות (תחושת המשי שמעניקים לו השמנים והסוכרים השונים) ואת הטמפרטורה שלו.

מצאנו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם...

מגזין
P זה Processing

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Crema (נוכחות קרמית)

למדו עוד
מגזין
I זה Intensity (קפה עוצמתי)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Coffee

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Robusta (רובוסטה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
F זה Flavour (טעים להכיר)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
G זה Grinding (טחינה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Roasting (קלייה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
B זה Bitter

למדו עוד
מגזין
B זה Body (לגופו של עניין)

TheCoffeeBook

למדו עוד