חזור
3 דקות
TheCoffeeBook

B זה Blend (לתערובת מושלמת)

פורסם בתאריך 26 יולי 17

תערובות הקפה הן המתכונים הסודיים של המכונה לצליית הקפה. הן נוצרות על ידי ערבוב סוגי קפה שונים במטרה ליצור פרופיל ארומטי ייחודי שאין לטעות בו.

 

מלאכת הערבוב היא צורת אמנות אמיתית שהומצאה על ידי לואיג'י לוואצה לפני יותר ממאה שנים. כיום, היא נמצאת בידיהם של המומחים שלנו במחלקת המחקר והפיתוח, אשר בוחרים את המוצרים האיכותיים ביותר, נוסעים למדינות המייצרות קפה וטועמים את הקפה הירוק שלהן.

 

 

התערובות המוצלחות ביותר כוללות עד שישה סוגים שונים של קפה (הנקראים 'מקורות'). חלקן יכולות להכיל 100% עראביקה, מתוק וריחני, ואחרות ישלבו עראביקה ורובוסטה, ליצירת טעם נועז ומלא-גוף.

קפה עראביקה שטוף הוא עדין וחומצי יותר לעומת קפה עראביקה לא שטוף, שטעמו מתוק ומאוזן יותר, ואילו טעמו של קפה רובוסטה שטוף הוא עגול יותר לעומת לא שטוף.

 

הטעם של התערובת תלוי גם במקור של הזנים השונים: נוכחות רבה יותר של זנים שמקורם מברזיל תיצור טעם מלא ושוקולדי, ואילו זנים ממרכז אמריקה ייצרו תערובות ארומטיות ועדינות יותר.

 

M come Miscela
M come Miscela

 

תערובות קפה נטול קפאין מקבלות תשומת לב מיוחדת: הן נוצרות מקפה שהופך לנטול קפאין בשיטה טבעית המבוססת על פחמן דו-חמצני.

 

מצאנו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם...

מגזין
B זה Blend (לתערובת מושלמת)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
E זה Espresso

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
B זה Body (לגופו של עניין)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
I זה Intensity (קפה עוצמתי)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Coffee

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Robusta (רובוסטה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
F זה Flavour (טעים להכיר)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
D זה Decaffeinated (נטול קפאין ועשיר בטעם)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
G זה Grinding (טחינה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Roasting (קלייה)

TheCoffeeBook

למדו עוד