מלאכת הערבוב היא צורת אמנות אמיתית שהומצאה על ידי לואיג'י לוואצה לפני יותר ממאה שנים. כיום, היא נמצאת בידיהם של המומחים שלנו במחלקת המחקר והפיתוח, אשר בוחרים את המוצרים האיכותיים ביותר, נוסעים למדינות המייצרות קפה וטועמים את הקפה הירוק שלהן.
פורסם בתאריך 26 7 17
מלאכת הערבוב היא צורת אמנות אמיתית שהומצאה על ידי לואיג'י לוואצה לפני יותר ממאה שנים. כיום, היא נמצאת בידיהם של המומחים שלנו במחלקת המחקר והפיתוח, אשר בוחרים את המוצרים האיכותיים ביותר, נוסעים למדינות המייצרות קפה וטועמים את הקפה הירוק שלהן.
התערובות המוצלחות ביותר כוללות עד שישה סוגים שונים של קפה (הנקראים 'מקורות'). חלקן יכולות להכיל 100% עראביקה, מתוק וריחני, ואחרות ישלבו עראביקה ורובוסטה, ליצירת טעם נועז ומלא-גוף.
קפה עראביקה שטוף הוא עדין וחומצי יותר לעומת קפה עראביקה לא שטוף, שטעמו מתוק ומאוזן יותר, ואילו טעמו של קפה רובוסטה שטוף הוא עגול יותר לעומת לא שטוף.
הטעם של התערובת תלוי גם במקור של הזנים השונים: נוכחות רבה יותר של זנים שמקורם מברזיל תיצור טעם מלא ושוקולדי, ואילו זנים ממרכז אמריקה ייצרו תערובות ארומטיות ועדינות יותר.
תערובות קפה נטול קפאין מקבלות תשומת לב מיוחדת: הן נוצרות מקפה שהופך לנטול קפאין בשיטה טבעית המבוססת על פחמן דו-חמצני.