חזור
TheCoffeeBook

R זה Robusta (רובוסטה)

פורסם בתאריך 03 7 17

קופיאה רובוסטה הוא שיח ירוק עד ממשפחת הפואתיים, זן קפה, המגודל לייצור קפה אספרסו, בעיקר במרכז ובמערב אפריקה ואסיה.

הוא צומח בגבהים שבין גובה פני הים ל-600 מטרים, שם הוא מציג עמידות לתנאי אקלים חמים ולחים, העולים לעתים על 30°C; כשליש מייצור הקפה הכולל בעולם מסופק על ידו, עם הגוף הייחודי שלו המודגש בתווי שוקולד וטעם לוואי הנשאר לאורך זמן.

 

R come Robusta
R come Robusta

הצמח מניב יבול רב יותר מזן העראביקה, עמיד יותר בפני מחלות ומספק כמות קפאין כפולה לערך.

 

מצאנו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם...

מגזין
B זה Body (לגופו של עניין)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
P זה Processing

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
B זה Blend (לתערובת מושלמת)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Crema (נוכחות קרמית)

למדו עוד
מגזין
I זה Intensity (קפה עוצמתי)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Coffee

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
T זה Taste

למדו עוד
מגזין
R זה Robusta (רובוסטה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
F זה Flavour (טעים להכיר)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
D זה Decaffeinated (נטול קפאין ועשיר בטעם)

TheCoffeeBook

למדו עוד