חזור
TheCoffeeBook

R זה Robusta (רובוסטה)

פורסם בתאריך 03 יולי 17

קופיאה רובוסטה הוא שיח ירוק עד ממשפחת הפואתיים, זן קפה, המגודל לייצור קפה אספרסו, בעיקר במרכז ובמערב אפריקה ואסיה.

הוא צומח בגבהים שבין גובה פני הים ל-600 מטרים, שם הוא מציג עמידות לתנאי אקלים חמים ולחים, העולים לעתים על 30°C; כשליש מייצור הקפה הכולל בעולם מסופק על ידו, עם הגוף הייחודי שלו המודגש בתווי שוקולד וטעם לוואי הנשאר לאורך זמן.

 

R come Robusta
R come Robusta

הצמח מניב יבול רב יותר מזן העראביקה, עמיד יותר בפני מחלות ומספק כמות קפאין כפולה לערך.

 

מצאנו מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם...

מגזין
P זה Processing

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
C זה Crema (נוכחות קרמית)

למדו עוד
מגזין
C זה Coffee

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Robusta (רובוסטה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
R זה Roasting (קלייה)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
B זה Bitter

למדו עוד
מגזין
B זה Body (לגופו של עניין)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
I זה Intensity (קפה עוצמתי)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
F זה Flavour (טעים להכיר)

TheCoffeeBook

למדו עוד
מגזין
D זה Decaffeinated (נטול קפאין ועשיר בטעם)

TheCoffeeBook

למדו עוד