להכנת הגרניטה
מכינים את הקפה במקינטה.
מערבבים סוכר ומעט מתרמיל הווניל ומביאים לרתיחה.
יוצקים הכול לקערה ומכניסים למקפיא.
מערבבים באמצעות מזלג כל 30 דקות עד להקפאה.
מכינים את הקפה. מערבבים את הסוכר וחתיכת תרמיל וניל במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקפה, יוצקים לקערה ומכניסים למקפיא. מערבבים באמצעות מזלג כל 30 דקות עד להקפאה.
מעבדים במיקסר את הריקוטה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם אחיד. מניחים במקרר. קולים את פרוסות הבריוש בתנור למשך 5 דקות בחום של 180°C.
מגישים את הגרניטה בכוס. מעטרים בכף מלאה ריקוטה מתוקה וופל בריוש.
להכנת הגרניטה
מכינים את הקפה במקינטה.
מערבבים סוכר ומעט מתרמיל הווניל ומביאים לרתיחה.
יוצקים הכול לקערה ומכניסים למקפיא.
מערבבים באמצעות מזלג כל 30 דקות עד להקפאה.
להכנת קרם הריקוטה וופלי הבריוש
מעבדים במיקסר את הריקוטה ואבקת הסוכר עד שמתקבל קרם אחיד ולאחר מכן מניחים במקרר.
קולים את פרוסות הבריוש בתנור למשך 5 דקות בחום של 180°C.
מגישים את הגרניטה בכוס, מעטרים בכף מלאה בריקוטה מתוקה וופל בריוש.