להכנת הבצק
ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים.
מנפים את כל הקמח, לשים חצי מהכמות עם מים וקפה ולאחר מכן מוסיפים את המלח.
מוסיפים את שארית הקמח וממשיכים ללוש במשך כ-20 דקות.
להכנת הבצק
ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים.
מנפים את כל הקמח, לשים חצי מהכמות עם מים וקפה ולאחר מכן מוסיפים את המלח.
מוסיפים את שארית הקמח וממשיכים ללוש במשך כ-20 דקות.
מכניסים את הבצק לקערה מכוסה בניילון ומניחים לו להכפיל את נפחו בטמפרטורת החדר (כ-3 שעות).
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים את הבסיס בקורנפלור כדי למנוע מהלחם להידבק.
מוציאים את הבצק מהקערה, לשים מעט, מחלקים לשלושה חלקים ומכניסים לתבניות.
מכסים את התבניות בניילון נצמד ומניחים לבצק להכפיל את נפחו בטמפרטורת החדר במשך שעתיים נוספות.
אופים בחום של 200°C במשך כ-25-20 דקות, ומניחים כלי מלא מים בתוך התנור.
להכנת הבייקון
מפזרים סוכר חום על הבייקון הפרוס וצולים אותו במיקרוגל או בתנור במצב גריל במשך דקה או דקה וחצי.
חותכים את הלחם בטעם הקפה לפרוסות וקולים אותן. מניחים את הבייקון על הפרוסות, ולסיום בוזקים סוכר חום מעל.
הקפה המושלם למתכון זה