לחם מחיטת קוראסאן Kamut® עם קפה

קושי
10שעה

המרכיבים
המרכיבים
  • 375 מ"ל חליטת קפה קרה (טהור, ללא תוספת מים)
  • 25 מ"ל מים
  • 10 גרם אבקת קפה
  • 250 גרם קמח
  • 250 גרם קמח קוראסאן Kamut®
  • 6 גרם סוכר
  • 14 גרם מלח
  • 15 גרם שמרים
  • 50 גרם בייקון (למנה)
הכנה

שיטת הכנה

להכנת הבצק

ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים.

מנפים את כל הקמח, לשים חצי מהכמות עם מים וקפה ולאחר מכן מוסיפים את המלח.

מוסיפים את שארית הקמח וממשיכים ללוש במשך כ-20 דקות.

Pane di grano khorasan kamut al caffè
Pane di grano khorasan kamut al caffè

מכניסים את הבצק לקערה מכוסה בניילון ומניחים לו להכפיל את נפחו בטמפרטורת החדר (כ-3 שעות).

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים את הבסיס בקורנפלור כדי למנוע מהלחם להידבק.

מוציאים את הבצק מהקערה, לשים מעט, מחלקים לשלושה חלקים ומכניסים לתבניות.

מכסים את התבניות בניילון נצמד ומניחים לבצק להכפיל את נפחו בטמפרטורת החדר במשך שעתיים נוספות.

אופים בחום של 200°C במשך כ-25-20 דקות, ומניחים כלי מלא מים בתוך התנור.

להכנת הבייקון

מפזרים סוכר חום על הבייקון הפרוס וצולים אותו במיקרוגל או בתנור במצב גריל במשך דקה או דקה וחצי.

 

 

הגשה

חותכים את הלחם בטעם הקפה לפרוסות וקולים אותן. מניחים את הבייקון על הפרוסות, ולסיום בוזקים סוכר חום מעל.

Pane di grano khorasan kamut al caffè
Pane di grano khorasan kamut al caffè

הקפה המושלם למתכון זה

Il Mattino

נדיב ומאוזן

אידאלי לחובבי קפה מאוזן עם מרקם קטיפתי.

למדו עוד

הצעות לארוחת הערב שלכם: תנו למתכונים האלה לעורר בכם השראה!

מגזין 40דקות
עוגת גבינה בטעם קפה עם ג'לי דבש

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 20דקות
פילה בקר מתובל בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
סלט טונה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין
בישול נכון

בישול נכון

למדו עוד
מגזין 3שעה
טארט קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
ריזוטו דלעת וגבינת רוביולה עם שיפודי נקניק בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
פנטונה עם זביונה קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 2שעה
קונוסים משוקולד וקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 1שעה
ריזוטו גבינת פונטינה וקפה עם תאנים בקפה וקינמון

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
לחם מחיטת קוראסאן Kamut® עם קפה

קושי
הכן את זה כעת