מתכון זה כולל עבודה עם החמאה, ולכן, כדי שתהיה רכה מספיק, יש להוציא אותה מהמקרר כשעתיים לפני ההכנה. לאחר מכן, מתחילים בהכנת השעורה ומנפים את הקמח עם השמרים ואת קמח השקדים. הניפוי יהפוך את הבצק לקליל ואוורירי יותר.

בשלב הבא, מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים בהדרגה את הביצים, החלמונים, הקוקוס, החלב, השעורה והקמחים, ומערבבים פנימה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. 

מקפלים את הבלילה בתנועות סיבוביות, כדי להכניס אוויר וליצור תערובת קלילה ואחידה יותר. משמנים תבניות אינגליש ומוזגים פנימה את הבלילה.

גודל התבנית המומלץ למתכון זה הוא 24x12x8 ס"מ.

כל שנותר הוא להכניס את התבניות לתנור בחום של 185°C למשך 45 דקות.