פילה בקר מתובל בקפה

קושי
20דקות

המרכיבים
  • 1 פילה בקר
  • 50 גרם קמח "00"
  • 2 ביצים שלמות
  • 50 גרם פירורי לחם
  • 100 גרם שקדים פרוסים
  • 42 גרם קפה נמס
  • 2 תפוזים
  • 2 פקעות שומר
  • מלח לפי הטעם
  • אבקת קפה לפי הצורך
  • שמן זית כתית מעולה לפי הטעם
הכנה

הכנה

חותכים את הפילה לקוביות בגודל 3-4 ס"מ.
מכינים את הקפה, מניחים אותו בקערה עמוקה ומשרים בו את הקוביות, מכסים בניילון נצמד ומשאירים בצד לנוח. 

מכינים ציפוי קלאסי מקמח, ביצים, פירורי לחם ושקדים פרוסים. מצפים את קוביות הבשר בתערובת ומטגנים בשמן זית כתית מעולה. לאחר הטיגון, מניחים את הקוביות המטוגנות על נייר סופג כדי לסלק את עודפי השמן.

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-filettomanzo-img02-sx.
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-filettomanzo-img02-dx.
5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-filettomanzo-img04
מכינים סלט משומר קצוץ דק ופלחי תפוז, ומתבלים בוויניגרט תפוזים.

הגשה

מניחים את קוביות הבשר במרכז הצלחת, מוסיפים את הסלט בצד ומפזרים על הכול אבקת קפה. 

הקפה המושלם למתכון זה

Crema e Gusto Classico

הרמוני וקרמי

תערובת עוטפת שתוכלו ליהנות ממנה בכל שעה משעות היום.

למדו עוד

הצעות לארוחת הערב שלכם: תנו למתכונים האלה לעורר בכם השראה!

מגזין 40דקות
עוגת גבינה בטעם קפה עם ג'לי דבש

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 20דקות
פילה בקר מתובל בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
סלט טונה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין
בישול נכון

בישול נכון

למדו עוד
מגזין 3שעה
טארט קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
ריזוטו דלעת וגבינת רוביולה עם שיפודי נקניק בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
פנטונה עם זביונה קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 2שעה
קונוסים משוקולד וקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 1שעה
ריזוטו גבינת פונטינה וקפה עם תאנים בקפה וקינמון

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
לחם מחיטת קוראסאן Kamut® עם קפה

קושי
הכן את זה כעת